IMAGINILE cu Malonga Parfait când vindea droguri. Fostul realizator TV a fost arestat preventiv

Malonga Parfait a fost prins de poliţie când vindea canabis în Bucureşti. Fostul realizator TV, actualmente inspector la Primăria Capitalei, cerea 600 de lei pentru zece grame de droguri. Malonga a fost arestat preventiv pentru 29 de zile.

RomaniaTV.net
16 oct. 2012, 12:30
IMAGINILE cu Malonga Parfait când vindea droguri. Fostul realizator TV a fost arestat preventiv

După ce a fost prins în flagrant vânzând droguri, magistraţii de la Tribunalul Argeş au decis marţi emiterea mandatului de arestare preventivă de 29 de zile pe numele acestuia.

Malonga Parfait a fost reţinut de DIICOT pentru 24 de ore când încerca să vândă, în Capitală, zece grame de cannabis colaboratorului unui poliţist sub acoperire.

În 15 octombrie, Malonga Parfait a fost prins în flagrant delict când vindea colaboratorului cantitatea de zece grame de cannabis contra sumei de 600 de lei.

De asemenea, în urma percheziţiei efectuată asupra autoturismului Matiz aparţinând acuzatului a fost identificată cantitatea de aproximativ 15 grame de cannabis destinată comercializării, precum şi un cântar pe care îl folosea pentru a cântării cantităţile de droguri comercializate consumatorilor dependenţi,

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Argeş, Malonga Parfait Sorin, care în prezent lucrează ca inspector la Direcţia de Utilităţi Publice aflată în subordinea Primăriei Capitalei, a fost identificat şi prins după ce mai mulţi consumatori de droguri audiaţi de poliţiştii BCCO Argeş şi procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT)-Serviciul Teritorial Piteşti au spus că au achiziţionat drogurile de la acesta.