IMAGINI cu poliţişti de frontieră bătuţi de hoţii de lemne din Maramureş VIDEO

Pe data de 27 iunie, la Poienile de sub Munte, în imediata apropiere a depozitului Schweighofer un poliţist a fost bătut de hoţii de lemne. Politistul este internat în spital în stare gravă, dar stabilă. Poliţia de Frontieră a dat publicităţii imagini surprinse în momentul atacului.

RomaniaTV.net
29 iun. 2016, 14:01
IMAGINI cu poliţişti de frontieră bătuţi de hoţii de lemne din Maramureş VIDEO

În imagini se vede clar cum, prinşi în flagrant, infractorii şi zeci de susţinători ai lor i-au lovit pe oamenii legii. Un poliţist a fost spitalizat, după ce hoţii de lemne au fost prinşi în flagrant şi apoi au refuzat să oprească la semnalul oamenilor legii, care au plecat imediat în urmărirea suspecţilor.

Când au ajuns pe o stradă înfundată, poliţiştii au fost înconjuraţi oameni înarmaţi cu bâte care au început să-i ameninţe şi chiar să-i lovească. Scandalul a fost aplanat cu greu după ce mai multe echipaje ale poliţiei au ajuns la faţa locului.

Unul dintre poliţiştii de frontieră răniţi a fost transportat la spital, iar medicii spun că are leziuni la nivelul feţei şi al abdomenului. În acest caz a fost deschis dosar penal.