Imagini CUTREMURĂTOARE cu tatăl Mădălinei Manole după externarea din spital VIDEO

Interviu emoţionat cu tatăl Mădălinei Manole după externarea din spital, acolo unde a ajuns de urgenţă după un accident vascular. Ion Manole nu mai merge singur şi abia mai poate vorbi. Echipa România TV vă prezintă în premieră imagini din casa în care a crescut Mădălina Manole, părinţii au făcut un adevărat altar cu pozele "fetei cu părul de foc".

06 aug. 2014, 10:31

Ion Manole a suferit un accident vascular. Nu se mai poate mişca singur şi abia mai poate vorbi. În ultimii 4 ani, tatăl artistei nu a mai avut linişte din cauza proceselor pe care le are cu ginerele său.

„Mi-au spus că am făcut bine că am chemat salvarea pentru că au putut să intervină imediat şi că sunt destule şanse de recuperare. Am un organism destul de puternic, în interior. Dimineaţa când m-am trezit am chemat salvarea. Zbaterea asta a mea, undeva accetuează ceva în organismul ăsta. Seara pe răcoare ies afară şi fac câteva ture pe trotuar sprijinit de fiul meu şi de doamna mea. Trebuie să fac mişcare. Trebuie să mă feresc de căldură, de emoţii.”, a mărturisit tatăl Mădălinei Manole la România TV.

Ion Manole urmeaza sa faca recuperare medicala, dar medicii de specialitate recomanda ca aceasta cura de recuperare sa nu fie imediat dupa episodul acut, ci undeva la 2-3 saptamani dupa diagnostic. 

„Domnul Manole a fost internat in Spitalul de Urgenta Ploiesti pe sectia neurologie in data de 26.07. A fost diagnosticat cu un accident vascular ischemic tranzitor, cu consecinta hemipareza pe partea dreapta. E o afectiune serioasa. Gradul de recuperare depinde de la pacient la pacient. Se poate spera la o recuperare chiar totala intr-o anumita perioada de timp. Cauzele pot fi multiple: formarea unui tromb cu diverse puncte de plecare, un puseu de hipertensiune sau un spasm vascular la nivelul arterelor care iriga encefalul”, a declarat la România TV Alexandru Baloi, manager Spitalul de Urgenta Ploiesti.

Citeşte şi: MADALINA MANOLE, patru ani de la deces: Cutremurătorul BILET DE ADIO