Tatăl Mădălinei Manole, în stare gravă la spital. Ion Manole nu se mai poate mişca

Ion Manole a suferit un accident vascular. Nu se mai poate mişca singur şi abia mai poate vorbi. În ultimii 4 ani, tatăl artistei nu a mai avut linişte din cauza proceselor pe care le are cu ginerele său.

06 aug. 2014, 05:15
Tatăl Mădălinei Manole, în stare gravă la spital. Ion Manole nu se mai poate mişca

„Domnul Manole a fost internat in Spitalul de Urgenta Ploiesti pe sectia neurologie in data de 26.07. A fost diagnosticat cu un accident vascular ischemic tranzitor, cu consecinta hemipareza pe partea dreapta. E o afectiune serioasa. Gradul de recuperare depinde de la pacient la pacient. Se poate spera la o recuperare chiar totala intr-o anumita perioada de timp. Cauzele pot fi multiple: formarea unui tromb cu diverse puncte de plecare, un puseu de hipertensiune sau un spasm vascular la nivelul arterelor care iriga encefalul”, a declarat la România TV Alexandru Baloi, manager Spitalul de Urgenta Ploiesti.

Ion Manole urmeaza sa faca recuperare medicala, dar medicii de specialitate recomanda ca aceasta cura de recuperare sa nu fie imediat dupa episodul acut, ci undeva la 2-3 saptamani dupa diagnostic. „Asta ar insemna ca in ultima decada a lunii august ar fi necesara cura de recuperare. De asemenea, daca familia doreste si daca exista o recomandare a medicului de specialitate, atunci se poate sa acceseze si programul de ingrijire la domiciliu”, a mai spus Baloi.

Citeşte şi: MADALINA MANOLE, patru ani de la deces: Cutremurătorul BILET DE ADIO