Imagini de basm: Case împodobite de Crăciun VIDEO

Case împodobite cu beteală luminioasă, brazi şi reni din beculeţe, aşa cum ne-am obişnuit să vedem în filmele americane, le putem vedea acum şi la noi. Proprietarii nu s-au mai uitat la bani. Au cheltuit mii de euro numai să creeze o atmosferă de poveste de sărbători.

RomaniaTV.net
22 dec. 2011, 07:28
Imagini de basm: Case împodobite de Crăciun VIDEO

La Timişoara, cea mai frumos împodobită casă se află la marginea oraşului. Proprierarul a reuşit să atraga admiraţia tuturor vecinilor din cartier. În curte casei, aproape că nu există loc care să nu fie împodobit cu beculeţe multicolore. Reni, căţei, elefanţi, cortine şi multe altele figurine, toate din beculeţe muticolore. Proprietarul spune că simte atmosfera de sărbătoare la fiecare pas.

Şi la Craiova, casa cel mai frumos împodobită este tot la marginea oraşului. Imobilul este atât de luminoas, încât îl poţi vedea de la mare distanţă. Întregul sistem de instalaţii a costat aproximativ 3.000 de euro, iar pentru montarea lui, o echipă de muncitori a lucrat fără pauze timp de două zile. La lasarea întunericului, casa se aprinde, sute de mii de leduri strălucesc în întuneric, iar casa arată ca în basmele cu Moş Crăciun.

Câţiva braşoveni şi-au făcut un obicei ca an de an să împodobească nu doar interiorul casei, ci şi exteriorul. „În fiecare an am mai adăugat câte ceva. Am împodobit cei doi brăduţi, am cumpărat un om de zăpadă. Poate o să ningă şi o să avem unul real, deocamdată ne mulţumim cu cel din beculeţe”, a spus unul dintre proprietari.

Proprierii spun că tot efortul financiar merită. Luminiţele aprinse seara creeză o atmosferă de poveste.