Imagini de colecție cu Liviu Vârciu. Cum arăta cântărețul în urmă cu 30 de ani, la debutul în carieră

Liviu Vârciu a făcut dezvăluiri surprinzătoare pe canalul său de Youtube. Cântărețul le-a arătat fanilor prima sa apariție la televizor și a vorbit despre începuturile carierei sale, atunci când făcea parte din trupa L.A.

20 apr. 2021, 09:47

Imagini de colecție cu Liviu Vârciu.  Cântărețul le-a făcut o surpriză plăcută fanilor săi și a împărtășit cu aceștua câteva imagini de colecție cu el din momentul în care a debutat în carieră, de la prima apariție la televizor. Mai mult decât atât, acesta le-a mărturisit și cine a fost iubita sa în urmă cu 30 de ani.

„Am găsit o casetă. Prima mea emisiune pe care am avut-o acum mulți ani. Cred că sunt 30 de ani. Eram cu Ache și Mihaela la un canal din Constanța. Voiam să vi-l arăt și să vedeți și voi ce față aveam și ce prost eram”, a spus Liviu Vârciu pe YouTube, filmulețul fiind prezentat mai apoi la Antena Stars, la Xtra Night Show.

Imagini de colecție cu Liviu Vârciu. Liviu Vârciu a vorbit și despre Mihaela, cea care s-a alăturat formației puțin mai târziu. Trupa a purtat doar inițialele celor doi artiști, Liviu Vârciu și Aurelian Ciocan, deoarece Mihaela s-a alăturat mai târziu, după ce au cunoscut-o la un show de karaoke.

Citește și: Ofertă în premieră, Maldive introduce turismul de vaccinare. Vizitatorilor li se va administra serul la sosirea în insulă

„Suntem alături de Auraș, Mihaela și Liviu, adică de trupa L.A. Numele trupei vine de la inițialele prenumelor noastre, adică de la Liviu și eu, Auraș. Și Mihaela… mai pe la sfârșit. Pe Mihaela am cunoscut-o mai târziu. Am cunoscut-o la un show karaoke. Ne-a plăcut cum a cântat, am luat legătura cu ea”, a continuat cântărețul.

De curând, Liviu Vârciu și-a mai luat o dată fanii prin surprindere în urmă cu câteva zile. Este vorba despre o schimbare de look la care puțini s-au așteptat. Mai exact, după un control specializat, oftalmologic, partenerul Andei Călin a început să poarte ochelari de vedere. Reacția care a stârnit hohote de râs a fost cea a fiicei sale, spunând că artistul ar fi „urât”.

Liviu Vârciu s-a filmat într-o altfel de ipostază. Artistul, surprins mahmur

Cântărețul  creat vâlvă pe internet după ce s-a filmat în stare de ebrietate, plângându-se de faptul că iubita lui nu vrea să facă dragoste cu el.  Filmarea cu Liviu Vârciu s-a viralizat imediat, iar internauţii au făcut haz de necaz şi s-au amuzat de întâmplarea pe care a trăit-o artistul. Mai mult decât atât, se pare că partenera sal-a ignorat, posibil adormită deja, lăsându-l să vorbească singur.

”O sa-mi cer scuze față de toți spermatozoizii care o sa dea cu capul în gresie pentru că nu am cu cine după cum puteți vedea. Deci, femela refuză total împerecherea cu masculul, asta înseamnă că întoarce spatele masculului. Asta înseamnă că femela refuză total fecundarea masculului”, a spus Liviu Vârciu în timp ce se filma.

Citește și: Culiţă Sterp a dispărut la Survivor România. Autorităţile l-au căutat 10 ore în pădure