Culiţă Sterp a dispărut la Survivor România. Autorităţile l-au căutat 10 ore în pădure

Culiţă Sterp a dispărut la Survivor România. Momente de panică au fost în Republica Dominicană, când Faimosul a decis să plece în pădure, după ce cedase psihic şi avea nevoie de linişte.

19 apr. 2021, 20:23
Culiţă Sterp a dispărut la Survivor România. Autorităţile l-au căutat 10 ore în pădure
Culiţă Sterp a dispărut la Survivor România

Culiţă Sterp a dispărut la Survivor România. Deși este unul dintre cei mai echilibrați concurenți de la Survivor România 2021, se pare că tensiunile din ultima perioadă l-au făcut să clacheze. A vrut să doarmă singur şi s-a dus în pădure, iar în momentul în care și-a dorit să se întoarcă a realizat că s-a rătăcit.

Faimosul le-a explicat celor implicați în căutarea lui că s-a rătăcit timp de 10 ore în pădure și că i-a fost imposibil să mai găsească drumul spre tabăra Faimoșilor.

Reprezentanții autorităților: Ne temeam de animale, de anumite probleme, că nu o să-ți găsim urmele pașilor tăi în nisip și am verificat peste tot în pădure, în natură, știi? Garda de coastă te-a căutat de asemenea și după toate astea îi mulțumim lui Dumnezeu că ești cu noi și că ești în regulă.  

Culiță Sterp: Multumesc foarte mult, după cum spuneam, am vrut să dorm puțin și când am încercat să mă întorc, m-am rătăcit în pădurea de acolo timp de 10 ore. 

Reprezentanții autorităților: Îi mulțumim lui Dumnezeu că te-am găsit. Se puteau întâmpla lucruri mai grave și mai periculoase, dar să-i mulțumim lui Dumnezeu că ești aici.

Citeşte şi: Cătălin Moroşanu, eliminat de la Survivor România. Are probleme grave de sănătate: „Din punct de vedere psihic, trăim într-o altă lume”

Culiţă Sterp a dispărut la Survivor România

După ce s-a întors în tabăra Faimoșilor, Culiță Sterp i-a mărturisit lui Zanni că va încerca să vorbească mai mult despre ceea ce îl apasă pentru a nu mai claca.

Când am ieșit din apă și i-am văzut pe toți oamenii ăștia aliniați, mamă, m-am speriat. Unul era cu pușca, unul era cu pistolul, unul era îmbrăcat în soldat, unul era șeful emisiunii, unul era… Doamne, ce-i cu toți oamenii ăștia?

Erau 10 oameni aliniați și eu zici că eram infractorul și ieșeam din apă și se uitau toți la mine și mă gândeam acum să vezi că scoate ăla pușca și ăla zice puf. M-am speriat când i-am văzut pe toți că se uitau așa la mine, zic: Doamne, dar ce am? Mă așteptam să mă caute, dar nu atâta lume.”, i-a povestit Culiță Sterp lui Zanni, potrivit Kanal D.