IMAGINI de COŞMAR în România. Râuri de GRINDINĂ în mai multe zone din ţară VIDEO

Grindina face ravagii în ţară. Într-o localitate din Prahova, un strat gros de gheaţă s-a depus pe şosele. Zeci de hectare de porumb au fost distruse, iar o casă a rămas fără acoperiş. Vremea rea a făcut deja o victimă, fiind vorba despre un bărbat care a murit după ce a fost lovit de trăsnet, informează România TV.

05 iun. 2015, 09:26
IMAGINI de COŞMAR în România. Râuri de GRINDINĂ în mai multe zone din ţară VIDEO

Grindina a distrus o importantă suprafață de culturi agricole, din comuna Fulga, judeţul Prahova. Aproximativ zece hectare de porumb şi mai multe hectare de grâu au fost distruse de stratul consistent de gheaţă.

Citeşte şi Furtuni şi vijelii în mai multe judeţe din ţară. DN1, blocat de un copac rupt de vânt

Şi vântul puternic a spulberat acoperişul unei case. Mai mult, joi a fost o adevărată tragedie pe autostrada Lugoj-Deva. Un bărbat de 39 de ani a murit după ce a fost lovit de trăsnet. Acesta era angajatul unei societăţi care avea lucrări în zona respectivă.

Şi în sudul judeţului Dâmboviţa au fost probleme din cauza vremii. În localităţile Picior de Munte şi Gura Şuţii a căzut grindină care a distrus grădinile oamenilor.

VEZI şi Furia naturii în imagini. Cum se formează o furtună violentă VIDEO

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis vineri un cod galben de furtuni şi vânt puternic, valabil în mai multe zone din ţară.

Citeşte şi PROGNOZA METEO pe trei zile