Imagini de coşmar într-un catier ANL. Nu au CANALIZARE, dar sunt vândute asemeni unor VILE de LUX VIDEO

Un apartament de 3 camere dintr-un cartier ANL poate ajunge să coste chiar şi 135.000 de euro. În cartierul ANL Henri Coandă din Bucureşti, locuinţele se vând la preţ de zonă de lux.

15 oct. 2014, 10:41
Imagini de coşmar într-un catier ANL. Nu au CANALIZARE, dar sunt vândute asemeni unor VILE de LUX VIDEO

Nu există canalizare, buruienile au doi metri, iar câinii sunt fără număr. Culmea e că o locuniţă în acest cartier ajunge şi la 135.000 de euro. În cartierul ANL Henri Coandă din Capitală, lucrările au început în 2001. De atunci, în 13 ani, au mai fost construite câteva sute de case. Unele finalizate, altele la stadiul de fundaţie. S-au dezvoltat însă foarte mult buruienile, potrivit România TV.

Citeşte şi Cel mai scump apartament din Capitală. Trei camere, peste un milion de euro

Au început şantiere mult mai târziu. 2007, 2009. Cei care s-au mutat aici şi-au făcut. Şi-au făcut puţuri, şi-au făcut fose că n-au avut încotro. Au încercat să-şi creeze ei nişte utilităţi. Strict necesare. Pentru că nu aveau ce să facă.

Cartierul ANL Henri Coanda 1.200 de case, un proiect extraordinar de mare, cu preturi extraordinar de mari. 134.000 de euro un apartament cu 3 camere si cu loc de parcare. Strada care duce in acest cartier este ca o ulita de tara iar peisajul este dezolant. Doar 8 la suta dintre case sunt locuite.

 

Calea Floreasca, una dintre zonele de lux ale Capitalei. Singura asemanare cu cartierul ANL este Pretul apartamentelor. Aici, un apartament de 3 camere costa 140.000 de euro. Deşi Guvernul a încercat să-i stimuleze pe tineri să cumpere locuinţe de la ANL prin programul Prima casă, aceştia nu s-au înghesuit. Prea puţini bani s-au cheltuit din fondurile alocate. Analiştii imobiliari spun că, la un buget de 135.000 de euro, posibilităţile sunt foarte multe.

Nu doar în Bucureşti preţurile sunt foarte mari. Şi în Dâmboviţa sau Vaslui, oamenii nu s-au înghesuit să cumpere locuinţe ANL, care li se par prea scumpe.

Citeşte şi Este mai avantajos să îţi faci casă nouă decât să îţi cumperi un apartament vechi. Vezi comparaţia