Imagini de coşmar lângă Timişoara. Zeci de oi au fost măcelărite de o haită de maidanezi

Publicat: Miercuri, 02 Octombrie 2013 16:54 // Actualizat: Miercuri, 02 Octombrie 2013 16:54 // Sursa: romaniatv.net

Mai multe de oi au fost atacate de o haită de maidanezi, pe un câmp de lângă Timişoara. Câinii înfometaţi au muşcat şi au ucis o parte dintre oi, iar ciobanul a asistat neputincios la întreaga scenă.

O haită de cel puţin 15 câini, potrivit reprezentanţilor AJVPS Timiş a atacat o turmă de câteva zeci de oi, aproape jumătate dintre cornute murind în colţii animalelor extrem de înfometate.

Ciobanul a asistat neputincios la toată scena, fără a putea să intervină, el temându-se pentru propria viaţă. Localnicii din Ghiroda, unde s-a petrecut incidentul, au solicitat ajutorul celor de la AJVPS, rugându-i să-i împuşte pe câini.

Totuşi, acest lucru nu se poate întâmpla, deoarece câinii îşi fac veacul prin preajma locuinţelor oamenilor, iar vânătorii nu au voie să deschidă focul la mai puţin de 200 de metri de zonele locuite.

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
AJVPS Timis haite de maidanezi ghiroda oi mancate de caini
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
03 oct 03:18
...Câinii înfometaţi au muşcat şi au ucis o parte dintre oi, iar ciobanul a asistat neputincios la întreaga scenă. Citește mai departe… Citeste mai departe ...
02 oct 17:18
...au muşcat şi au ucis o parte dintre oi, iar ciobanul a asistat neputincios la întreaga scenă. Citește mai departe… Powered by WPeMatico...
02 oct 17:10
... Mai multe de oi au fost atacate de o haită de maidanezi, pe un câmp de...
1
EUR
4.8705
RON
28 Sep
noapte 15 °
zi 22 °
Ultimele joburi adaugate
24 H