Imagini de groază! O femeie a fost atacată de patru câini rottweiler pe o stradă din Suceava

O femeie a fost atacată de patru câini rottweiler pe o stradă din municipiul Suceava. Atacul a fost filmat de un martor, iar imaginile au un puternic impact emoțional. Oamenii legii au deschis dosar penal pentru a stabili cine este vinovat.

09 dec. 2020, 16:50
Imagini de groază! O femeie a fost atacată de patru câini rottweiler pe o stradă din Suceava

Imagini de groază. Femeia în vârstă de 64 de ani a fost atacată de patru câini din rasa rottweiler, toţi adulţi. Atacul s-a produs miercuri, în jurul orei 14:00, pe o stradă din cartierul Ițcani.  Momentul a fost filmat, iar în imagini se observă cum femeia este târată de cei patru patrupezi, conform stirisuceava.net.

Citește și: Noi restricţii în Bucureşti după creşterea îngrijorătoare a incidenţei COVID-19. Ce pregătesc autorităţile

Stăpâna celor patru câini a ieșit în ajutorul victimei, cu o mătură. Dupa mai multe secunde de groază, femeia a scăpat. La faţa locului a ajuns o autosanitară cu medic şi asistent medical de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă.

Imagini de groază. Femeia a fost transporată de urgență la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Suceava, unde medicii au observat că a pierdut mult sânge. Victima avea tensiunea scăzută și a suferit plăgi multiple la nivelul mâinilor și picioarelor.

Cei patru câini aparțin unei femei, care a mărturisit anchetatorilor faptul că locuiește singură și cei patru rottweiler îi asigură paza.  Proprietara susţine că a venit acasă, a deschis porţile ca să îşi bage maşina în curte cu spatele, timp în care cei patru câini au ieşit în stradă şi au atacat o altă femeie care trecea întâmplător prin zonă.

Imaginile surprinse în timpul atacului arată că animalele nu au răspuns la comezi.  Oamenii legii din Suceava au deschis un dosar penal pentru a stabili cine se face vinovat de cele întâmplate.