Imagini de la nunta anului. Ce mireasă superbă a fost Adelina Pestriţu FOTO

Ieri a fost o zi mare şi plină de emoţii pentru Adelina Pestriţu. Îmbrăcată într-o superbă rochie albă de mireasă, strălucind de fericire, a păşit în faţa altarului la braţul soţului ei, Virgil Şteblea. Cununia religioasă a venit la 17 zile de când cei doi şi-au oficializat relaţia la Starea Civilă.

21 iul. 2019, 07:14

Adelina şi-a făcut apariţia sâmbătă, puţin după ora 17.00, la Biserica Naşterea Maicii Domnului din Dorobanţi, scrie click.ro. A coborât dintr-un bolid de lux negru, ajutată de cele 6 domnişoare de onoare, care se întreceau în aranjatul voalului şi trenei.

Citeşte şi Adelina Pestriţu şi Virgil Steblea NU PLEACĂ în luna de miere. S-a aflat MOTIVUL

Vedeta a purtat o rochie superbă cu o trena lungă de trei metri, care a cam încurcat-o puţin atunci când a urcat scările bisericii la braţul tatălui ei. Buchetul de mireasă a fost alcătuit din cale de culoare grena, iar domnişoarele de onoare au avut buchete din cale albe. Atât Adelina, cât şi soţul ei, Virgil Şteblea, au fost extrem de emoţionati, mai ales că Adelina, cu o zi înainte de nuntă a ajuns la medic din pricina unei răceli. Mirii au plâns de emoţie în timpul cununiei, iar acest lucru a fost vizibil şi la ieşirea din biserică, căci cei doi încă îşi mai ştergeau lacrimile şi aveau ochii roşii.

Am avut emoţii, într-adevăr, dar ne-am calmat. Dumnezeu este cu noi în fiecare zi… De astăzi începând, şi oficial. Vă mulţumesc foarte mult că sunteţi aici”, a spus Adelina la ieşirea din biserică.