Adelina Pestriţu şi Virgil Steblea NU PLEACĂ în luna de miere. S-a aflat MOTIVUL

Adelina Pestrițu și Virgil Steblea își vor uni destinul și în fața lui Dumnezeu, sâmbătă, 20 iulie. Dacă la cununia civilă le-au fost alături doar nașii, la ceremonia religioasă vor fi prezente sute de persoane apropiate, dar și fiica lor, Zenaida.

19 iul. 2019, 09:04
Adelina Pestriţu şi Virgil Steblea NU PLEACĂ în luna de miere. S-a aflat MOTIVUL

Adelina Pestrițu și Virgil Steblea nu vor pleca însă în luna de miere. Potrivit mărturisirilor vedetei, ea și soțul său nu pot pleca din țară pentru că, după ceremonia religioasă, vor fi nași pentru două cupluri care se căsătoresc, iar înainte de aceste evenimente îi vor rupe turta fetiței lor.

Adelina Pestriţu, imagini fabuloase de la petrecerea burlăciţelor. Cum a fost surprinsă FOTO

„Nu am stabilit. Este foarte grea această decizie. E cea mai grea decizie. Sunt topită după ea, după nici trei ore sunt topită de dor și îmi e foarte greu. Ne-am gândit că luna de miere ar trebui să doar pentru noi, dar nu putem să plecăm o săptămână, două săptămâni pentru că nu putem să stăm fără Zenaida. Oricum nu putem să plecăm imediat după nuntă, pentru că vom fi nași de două ori, iar înainte să fim nași avem turta ei. Suntem prinși în tot felul de evenimente”, a declarat Adelina Pestrițu pentru VIVA!.

Adelina Pestriţu, prima imagine în rochia de mireasă FOTO

Viitoarea mireasă a explicat de ce la cununia civilă au fost prezenți doar nașii lor: „Ne-am dorit să fie extraordinar de restrâns, nu restrâns. Nici familiile noastre nu au participat la cununie. Era foarte cald afară și să o luăm prin primărie pe Zenaida cu oameni mulți și să o agităm, să transpire, să se plictisească… Nu am vrut treaba asta. Am fost, am semnat certificatul de soț și soție. Ăsta a fost scopul nostru la primărie. Nu a durat extraordinar de mult, dar am vrut să separăm lucrurile. Cununia civilă s-a făcut în mod restrâns pentru că dacă am fi invitat un prieten s-ar fi supărat restul prietenilor”.