Imagini de la parastasul lui Petrică Mîţu Stoian. Peste 100 de persoane s-au strâns să-l comemoreze pe regretatul artist. Marea absentă, Niculina Stoican. VIDEO

Se împlinesc 40 de zile de la trecerea la cele veşnice a cântăreţului mehedinţean Petrică Mîţu Stoian. La cimitirul din Craiova, acolo unde artistul îşi doarme somnul de veci, rude şi prieteni s-au strâns să-l comemoreze. Peste 100 de persoane au fost prezente la parastas.

11 dec. 2021, 20:20

La parastasul lui Petrică Mîţu Stoian, lumea a început să se adune încă de la primele ore ale dimineţii.

Surorile au trecut peste animozităţi şi au venit la parastasul lui Petrică Mîţu Stoian

Tot aici au ajuns şi rudele, impresarul, fiul de suflet al artistului, dar si prietenii. Impresarul Doru Guşman este cel care s-a ocupat de organizarea parastasului. Surorile artistului au fost şi ele prezente, deşi relaţia dintre ele şi Doru Guşman este una tensionată.

Am făcut ce trebuia să fac. Şi la înmormântare, şi acum, şi o să-i fac în continuare. Eu i-am chemat pe toţi, care a avut plăcerea să vină, a venit„, a spus profesorul Guşman.

Marea absentă a fost, însă, Niculina Stoican, care, se pare, a fost tăiată de pe lista invitaţilor. Întrebat de reporteri dacă a fost invitată și Niculina Stoican, Doru Gusman a răspuns iritat: „Vă mulțumesc mult!” 

Citeste si Ce a spus Petrică Mîţu Stoian înainte să moară. Doru Guşman: „Ginerelui meu i-a spus asta cu două săptămâni înainte”

Cum să nu venim că doar e fratele nostru. Domnul Guşman ne-a invitat. De restul o să ne ocupăm şi noi. Dacă dânsul va vrea să mai facă parastase, e treaba lui, noi o să-i facem parastasele la casa de la ţară, la Isverna„, a spus Maria Tărchilă, una dintre surorile regretatului artist. Acestea au adăugat că vor mai face o pomană în satul natal al lui Mîțu Stoian.

De la ce a pornit conflictul dintre Doru Guşman şi Maria Tărchilă

Reamintim că Doru Gușman a intrat într-un conflict de proporții cu una dintre surorile lui Petrică Mîțu Stoian, Maria Tărchilă, după ce aceasta l-a acuzat pe impresar că l-ar fi controlat pe fratele ei, în perioada în care au colaborat. Impresarul artistului vrea acum să ajungă în instanță pentru ”calomniile” care i le-a adus femeia.

Mai mult decât atât, impresarul dezvăluie că artistul l-a avertizat cu privire la familia lui de sânge.

Am înțeles că mint, că mint cu nerușinare. Dar ca să mint de pomana lui Petre, asta întrece orice măsură. Ele n-au făcut nimic. În afară de o nepoată de-ale lui căreia voia să îi lase casa de la Isverna, ea i-a dus apa în cele 40 de zile. În rest, absolut totul, am făcut eu. Eu nu mă laud cu asta, n-am făcut-o ca să mă laud.

Citeste si EXCLUSIV | Noi controverse după moartea lui Petrică Mîţu Stoian. Avocata familiei rupe tăcerea: „Niciunul dintre medici până la spitalul din Reşiţa nu s-a uitat la analize. Măcar unul dintre medicii audiaţi a spus că nici nu i-a văzut dosarul!”

Cum i-am făcut soției mele, i-am făcut și lui. Pomana e sâmbătă, la Craiova și o fac eu. Mint. Nimeni n-a făcut nimic de când a închis Petre ochii. Nimeni n-a făcut nimic legat de tradițiile noastre. Eu nu mai vreau să vorbim. Petre a zis că noi suntem familia lui, cu noi a stat pe lumea asta, cu noi va sta și pe lumea cealaltă. Dovadă o stă cavoul pe care l-a făcut cu noi. Nu știu la ce folosesc minciunile ei. Ea spune că trăiesc de pe spatele lui Petre, eu o să o dau în judecată pe afirmațiile ei.

În ianuarie trebuia să aibă operația pe inimă și voia să lase totul clar. Mi-a și zis că vor veni hienele alea după mine. Copiii mei, adică Andreea și ginerele meu, erau cei mai apropiați de Petrică. El a zis și cu ce pantofi să fie încălțat la moarte.

Ele sunt moștenitoare, eu nu am nicio calitate. Dacă aș ști că l-aș aduce înapoi, aș face orice. Ce e partea lui Petre o să ia ele. Ele caută doar bazaconii, e problema lor”, a declarat Doru Gușman cu o zi  înainte de parastasul de 40 de zile.

 


loading...
Partenerii noștri