Imagini de la petrecerea altfel a Nadiei Comăneci. Ce mesaj le-a transmis românilor cu ocazia Zilei Naţionale VIDEO

Nadia Comăneci a împliniz 62 de ani şi și-a aniversat ziua într-un restaurant din America, într-un mod puțin diferit. Zeița de la Montreal a transmis de peste Ocean și un mesaj, pentru toți românii, cu ocazia Zilei Naționale.

14 nov. 2023, 14:03
Imagini de la petrecerea altfel a Nadiei Comăneci. Ce mesaj le-a transmis  românilor cu ocazia Zilei Naţionale VIDEO
Imagini de la petrecerea altfel a Nadiei Comăneci. Ce mesaj le-a transmis românilor cu ocazia Zilei Naţionale

Imagini de la petrecerea altfel a Nadiei Comăneci. Cea mai mare gimnastă din toate timpurile este stabilită de ani buni în America şi și-a sărbătorit ziua de naștere într-un mod aparte

„Anul acesta am decis să-mi sărbătoresc ziua de naștere puțin diferit, cu un pikleball challenge, cu familia și prietenii. A fost o mică petrecere cu un joc de pikleball la un restaurant care oferă terenuri în interior… Nu am jucat niciodată până acum, așa că pentru mine a fost o premieră. Fiecare aniversare este specială pentru mine, fiind alături de cei dragi, de familie și de prieteni”, a declarat Nadia Comăneci pentru Cancan.

Zeița de la Montreal a transmis și un mesaj, de peste Ocean, pentru toți românii. „Doresc tuturor românilor „La mulți ani!” de Ziua Națională! Și să ne vedem cu bine în curând”.

Citeşte şi: Simona Halep filmează un documentar despre viaţa ei cu regizorul Radu Muntean. Primele imagini din Dubai

Nadia Comăneci este căsătorită cu Bart Conner, și el fost mare campion de gimnastică, cu care are un fiu, Dylan, în vârstă de 17 ani. Cei doi dețin în Oklahoma propria lor sală de gimnastică. Anual, organizează un eveniment aparte, ce se întinde pe durata a trei zile, „Nadia Invitational”. În același timp, Nadia Comăneci onorează evenimentele mari la care este invitată, atât în America, precum și în Europa și nu ratează nicio competiție de anvergură. „Avem în prezent, înscriși în program, peste 1200 de copii. De asemenea, anual organizăm, pe o durată de trei zile, Nadia Invitational, un eveniment în cadrul căruia copiii au ocazia să încerce să facă sport și să se familiarizeze cu atmosfera dintr-o sală de gimnastică”, a mai spus Zeița de la Montreal.

Citeşte şi: Ce avere are Mihai Leu, campion mondial şi afacerist de succes. „Nu pun mare preţ pe bani” VIDEO