Imagini de la reţinerea tinerei care a bătut patru poliţişti: „Mama mea e procuror, o să muriţi” VIDEO

Au apărut imagini de la încătuşarea tinerei din Constanţa care a reuşit să bată poliţişti, trei agenţi de securitate şi alte două persoane. Conflictul a început într-un local din oraş, iar pe fondul unei înţelegeri, tânăra a devenit agresivă.

RomaniaTV.net
16 sept. 2020, 06:33

În imaginile apărute fata strigă că mama ei e procuror, iar la un moment dat pare că loveşte cu piciorul în faţă un poliţist. Mai mult, tânăra le strigă oamenilor legii „o să muriţi”. 

Imaginile de la încătușare sunt prezentate în exclusivitate, de observatornews.ro

Procurorii susţin că, pe fondul unei neînţelegeri spontane, tânăra de 22 de ani a tras de par şi lovit cu pumnii şi picioarele o persoană, iar celei de-a doua i-a dat cu un pahar în cap. La faţa locului au ajuns trei agenţi de securitate, iar dintre aceştia unul a fost muşcat de antebraţ, altul a primit un picior în cap, iar al treilea a fost lovit în testicule.

Ulterior au fost chemaţi trei poliţişti locali care au reuşit să o ducă pe tânără la sediul Poliţiei. Acolo, pe rând, aceştia au fost zgâriaţi, loviţi în abdomen şi în picioare. Oamenii legii au condus-o apoi către o altă secție de poliție, unde a fost chemată o ambulanță pentru ca femeia să fie testată pentru depistarea eventualului consum de substanțe cu efect psihotrop.

În momentul în care un agent de la Poliția Națională a vrut să o urce în ambulanță, femeia l-a lovit și pe acesta în stomac și în piept, conform procurorilor.

Tânăra a fost arestată preventiv pentru 30 de zile și depusă la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Constanţa.

Citeşte mai mult Incredibil! O tânără de 22 de ani a reuşit să bată patru poliţişti, trei agenţi de securitate şi alte două persoane UPDATE