Imagini de noaptea minții! Șoferiță filmată când mergea pe contrasens

Inconștiență la volan. O șoferiță a fost filmată când mergea pe contrasens pe stradă, fără nicio problemă.

27 iun. 2022, 08:35
Imagini de noaptea minții! Șoferiță filmată când mergea pe contrasens

Un participant la trafic a surprins imaginile cu trei kilometri înainte de frontiera cu Ungaria. Respectiva filmare a ajuns la poliție, care a stabilit că e vorba de o tânără de 28 de ani din Arad.

Oamenii legii au decis să-i ia permisul șoferiței pentru 120 de zile. Ea va plăti și o amendă de 1.305 de lei.

Acesta nu este singurul incident de acest fel din ultimul timp. Două căruțe au fost filmate, acum câteva zile, când se deplasau tot pe contrasens, pe drumul dintre Oradea și Sânmartin.

Doi bărbați din Sri Lanka au murit după ce au fost loviţi de o maşină intrată pe contrasens, în Arad

Amintim că tot un șofer din Arad, în urmă cu mai multe luni, a ucis două persoane după ce a mers pe contrasens. Doi bărbaţi din Sri Lanka au murit după ce au fost loviţi de o maşină. Cei doi au fost accidentaţi mortal în timp ce mergeau pe jos pe marginea unui drum judeţean din Arad.

„Din cercetări a reieşit că un bărbat de 29 de ani, din municipiul Arad, care conducea un autoturism din Horia spre Arad, a părăsit partea carosabilă şi a intrat pe sensul opus de mers accidentând doi bărbaţi, cetăţeni srilankezi, care se deplasau pe acostament. În urma impactului, a rezultat decesul celor doi bărbaţi”, a informat IPJ.

Şoferul, care a fost testat cu aparatul etilotest iar rezultatul a ieşit negativ, va fi cercetat penal pentru ucidere din culpă.