Imagini de noaptea minții! Trambulină pentru copii, montată pe acoperișul unui bloc cu 17 etaje

Imagini de noaptea minții! O trambulină pentru copii a fost instalată pe acoperișul unui bloc cu 17 etaje din Chișinău, iar polițiștii s-au autosesizat după ce imaginile au devenit virale pe internet.

15 aug. 2022, 22:32
Imagini de noaptea minții! Trambulină pentru copii, montată pe acoperișul unui bloc cu 17 etaje

După imaginile apărute pe rețelele sociale, Poliția a sesizat administrația publică locală, autoritățile de gestionare a fondului locativ și Direcția municipală pentru protecția drepturilor copilului, iar trambulina a fost demontată, pentru a preveni o posibilă tragedie.

„Caz ieșit din comun pe acoperișul unei bloc cu 17 etaje de pe Bd. Dacia din Capitală. Unii localnici au filmat cum pe acoperișul acesteia viețile copiilor sunt puse în pericol, fiind instalată o trambulină pe care săreau. Poliția s-a autosesizat imediat și a întreprins toate acțiunile de rigoare, intervenind în vederea prevenirii unui eventual pericol pentru persoanele care foloseau acest spațiu de joacă. Cu puțin timp în urmă aceasta a fost demontată și pericolul pentru copii exclus. Poliția a sesizat Administrația publică locală, Autoritățile de gestionare a fondului locativ și Direcția municipală pentru protecția drepturilor copilului, care au competențe de intervenție în astfel de cazuri.

Inspectoratul General al Poliției solicită repetat părinților:

– supravegheați copiii mereu;

– evitați astfel de genuri de jocuri ce pun viața celor mici în primejdie;

– discutați cu ei despre pericole și urmări”, este mesajul reprezentanților Poliției R. Moldova.

Oamenii legii îndeamnă oamenii să fie precauți, pentru că „orice minut de neatenție ne poate costa viața a tot ce avem mai scump”.

@a.batereanu #moldova🇲🇩 #portileorasului #like #video ♬ Mission Impossible (Main Theme) – Favorite Movie Songs

Citește și Alimente care rezistă zeci de ani. Mulți români nu știau și le aruncau imediat după expirare. Iată cum să eviți risipa alimentarăCitește și Bulgarii au ridicat puternic prețurile. Cât costă un șezlong în Nisipurile de Aur. Hotelierii s-au învățat să-i taxeze pe români și pentru locurile de parcare