Imagini de pus în ramă: Diana Şoşoacă, extaziată în roller-coaster: „Aiaiaiai, nu cred așa ceva. Ce fac eu, Doamne? Mama mia, nu cred” VIDEO

Diana Șoșoacă profită de orice ocazie să se promoveze. Recent, şidera S.O.S a postat pe rețelele sociale imagini incredibile alături de fiica sa.

01 apr. 2024, 19:25
Imagini de pus în ramă: Diana Şoşoacă, extaziată în roller-coaster: „Aiaiaiai, nu cred așa ceva. Ce fac eu, Doamne? Mama mia, nu cred” VIDEO

Diana Şoşoacă și încă actualul ei soț au ajuns la divorț, după ce în urmă cu câteva săptămâni între ei a început un conflict politic. Se pare că scandalul în care sunt implicați cei doi nu este unul trecător, ci unul extrem de serios, având în vedere că Silvestru Șoșoacă a anunțat public că este în proces de divorț cu cea care i-a fost soție ani la rând.

Deși nimeni nu se aștepta la așa ceva, între cei doi pare că nu mai există vreo șansă de împăcare. Diana Şoşoacă pare că a uitat de probleme cu soțul ei și uimește din nou cu clipurile publicate pe TikTok. De această dată, nu e un clip în care să se certe cu cineva, ci s-a filmat alături de fiica ei cum se distrau într-un parc de distracții. Șefa S.O.S. s-a dat într-un roller-coaster, strigând în gura mare „Nu cred că fac așa ceva pentru fie-mea”.

„Ati întinerit d-na Diana, putina copilarie nu strica. Bravo! 😜❤”, „Forta Diana!”, au fost câteva dintre comentarii.

Ce striga Diana Șoșoacă în timp ce se dădea în roller-coaster:

„Aiaiaiai, nu cred așa ceva. Ce fac eu, Doamne? Mama mia, nu cred. Nu cred că fac așa ceva. Nu cred că fac așa ceva, frate! Nu cred că fac așa ceva cu fie-mea, fraților! Nu cred că fac așa ceva pentru fie-mea, credeți-mă. Mamăăă!”, striga Diana Șoșoacă în timp ce se dădea în roller-coaster.

@3d_dog_

#foryou #rollercoaster #diana #soso #distractie #foryoupage #dianasosoaca #entertainment #viata #amuzant @Robert Ilie @Gina Lolobrigida755 @Mario Mario @Diana Iovanovici-Șoșoacă

♬ original sound – 3D_DOG_

Cine este misterioasa blondă din maşina lui Silvestru Şoşoacă: „Am resuscitat ‘mortul’, cum îi spune doamna senator”

Diana Şoşoacă este de departe unul dintre cei mai cunoscuți oameni din politică. Senatoarea a intrat în atenția publicului încă din perioada pandemiei când a fost împotriva campaniilor de vaccinare și contra purtării măștii. De asemenea, ea a câștigat admirația publicului prin aparițiile sale de pe rețelele de socializare, acolo unde adesea a făcut numeroase dezvăluiri despre politică, fără să aibă vreo reținere.

EXCLUSIV | Silvestru Șoșoacă dezvăluie cine o comandă din umbră pe Diana Șoșoacă: ”Este Diana Mondiala. A râs toată România de ea”

Totodată, cunoscuta avocată face parte din partidul S.O.S România, după ce în anul 2021 a fost exclusă din partidul AUR din motive de indisciplină. În ceea ce privește viața personală, lucrurile nu îi merg la fel de bine, având în vedere că în urmă cu câteva săptămâni între ea și încă actualul său soț a început un conflict politic.

Cei doi și-au aruncat reciproc acuzații grave, după ce avocata a decis să îl dea afară pe soțul ei din partidul S.O.S.
Mai mult decât atât, conflictul dintre cei doi nu s-a oprit aici, astfel că au continuat să își arunce vorbe grele. Ba chiar, Silvestru Șoșoacă a fost cel care a spus public că este în plin proces de divorț cu cea cu care a împărțit rele și bune ani la rând.