EXCLUSIV | Silvestru Șoșoacă dezvăluie cine o comandă din umbră pe Diana Șoșoacă: ”Este Diana Mondiala. A râs toată România de ea”

Silvestru Șoșoacă a vorbit în această seară la România TV, în cadrul emisiunii ”Punctul culminant”, prezentată de Victor Ciutacu. Actualul soț al Dianei Șoșoacă susține că, mai în glumă, mai în serios, președinta S.O.S România este manevrată din umbră de diferite personaje.

27 mart. 2024, 23:02
EXCLUSIV | Silvestru Șoșoacă dezvăluie cine o comandă din umbră pe Diana Șoșoacă: ”Este Diana Mondiala. A râs toată România de ea”

În cadrul emisiunii ”Punctul culminant”, prezentat de Victor Ciutacu, Silvestru Șoșoacă a vorbit despre Diana Șoșoacă, actuala lui soție.

Citește și Probleme de familie: Diana Şoşoacă, desfiinţată de soţ, după ce l-a exclus din partid. „Nu pot accepta acţiunile ei abuzive”

În seara aceasta, în cadrul emisiunii ”Punctul culminant”, Silvestru Șoșoacă a intrat prin apel telefonic și a declarat despre actuala soție, Diana Șoșoacă, faptul că este manevrată de diverse personaje, pe care nu le-a dezvăluit.

„Diana Mondiala, subiectul important, e pilotată de pe cine știe unde, din nu știu ce țară. Dacă ea spune că are notorietate internațională, mondială, ce să mai, este Diana Mondiala”, a spus acesta, în exclusivitate pentru România TV.

„Nu știu neapărat dacă o manevrează vreun străin, dar ai noștri, da. E posibil ca prin ai noștri să o manevreze și alții”, a continuat Silvestru Șoșoacă.

Întrebat dacă a auzit acuzațiile Dianei Șoșoacă, referitor la faptul că Silvestru Șoșoacă ar fi intenționat să vândă partidul S.O.S România, acesta a răspuns ironic:

„Nu ați văzut că l-am și vândut, că stau în nu știu câte camere, bine că nu i-au numărat ouăle lui Năstase. Doar nu credeți că Diana a făcut ceva în acest partid, nu, i s-a pus frână din prima, nu știm cine, poate cei de la Moscova sau nu mai știu de pe unde”.

Întrebat și ce interes ar fi avut Diana Șoșoacă pentru prăbușirea partidului S.O.S România, Silvestru Șoșoacă a spus:

„Noi nu avem nevoie de 18 de 21%, a zis să mai fărâmițeze puțin, lucrurile nu sunt așa bătute în cuie, dar problema e că s-a prăbușit sub 3%, e prea puțin”.

”M-a linșat efectiv”

Pe lângă cele precizate anterior, Victor Ciutacu a întrebat, printre rânduri, dacă Diana Șoșoacă este asigurată din punct de vedere financiar, dat fiind faptul că are în spate o meserie de avocat.

„Nu, în ultimii trei ani cel puțin…Mai ales în ultimul an, și credeți-mă, nu e ușor cu trei copii și cu 4000 de euro. A râs toată România de ea. Eu mereu am fost ăla care o trăgea înapoi, ea zicea că vrea să meargă ea peste tot că e cea mai importantă, mi-a zis să nu o mai împiedic, a zis că mă dă afară din partid, din casă, de peste tot”, a declarat Silvestru Șoșoacă, în exclusivitate la România TV.

Citește și Silvestru Șoșoacă explică de ce a înaintat divorțul de senatoarea Diana Șoșoacă: ”Scopul meu e să nu-mi facă numele de râs”

„A făcut o mârșăvie fără margini, să te dea afară din partid, din casă, a fost groaznic, M-a linșat efectiv, dacă putea să mă omoare, cred că mă omora. Continuă pe internet cu sute de mii de oameni și se strâng oamenii și ce se întâmplă? Râd de tine, ăsta e linșaj”, a mai declarat soțul Dianei Șoșoacă.