Imagini de senzaţie cu Andra. Cum arată vedeta fără picătură de machiaj. Ai să rămâi surprins FOTO

Andra este, probabil, una dintre cele mai iubite cântărețe de la noi, fanii ei fiind cuceriți de talentul, dar și de aparițiile cât se poate de senzuale pe care le are atât pe scenă, cât și în videoclipuri.

RomaniaTV.net
22 dec. 2017, 08:42

Cu toate acestea, de fiecare dată, acolo, este machiată și aranjată impecabil, scrie spynews.ro. Iar paparazzii au surprins-o fără farduri, dovedind că distanța de la „imagine” la „realitate” este una… semnificativă.

Citeşte şi Andra a arătat „cel mai frumos cadou de Craciun” pe Facebook. Postarea a devenit virală

Astfel, zilele trecute, paparazzii Spynews.ro au surprins-o pe frumoasa Andra în timp ce, însoțită de un angajat de-al ei, se ocupa de cadourile de Crăciun. Fără picătură de machiaj, cu părul prins într-o coadă simplă, Andra pare să fie greu de recunoscut până în momentul în care zâmbește. Iar când o face, devine clar motivul pentru care se bucură de atâția fani în rândul bărbaților…

Și, cum se apropie Sărbătorile de Iarnă și, cu siguranță, Andra are suficiente angajamente pentru a nu avea timp să se bucure de momente calde, în familie, artista a decis să „rezolve” problema cadourilor. Așa că, însoțită de angajatul ei, a dat o fugă într-un supermarket din București și, de acolo, după ce a petrecut câteva zeci de minute înăuntu, a ieșit cu un coș plin cu cumpărături dedicate Crăciunului.

Iar dacă artista a fugit repede la adăpostul mașinii, vremea de afară, extrem de rece, putând să îi pună în pericol vocea în cea mai dificilă perioadă a anului, angajatul ei a rămas să așeze, frumos, coșurile ambalate deja sub forma unor cadouri, în portbagajul bolidului, plecând, apoi, spre casa artistei.