Imagini de senzație într-un club de fițe! Bianca Giurcă și ispita Alin au fost prinși în flagrant de Florin Ristei și Speak! Imaginile care au bubuit internetul

Sezonul 7 din „Insula Iubirii” s-a încheiat duminică, în data de 27 august, iar concluziile au fost cât se poate de dure pentru unii dintre concurenți. Bianca Giurcă și Marius Moise au pus capăt relației lor, plecând acasă singuri. Bianca a decis să nu continue relația nici cu ispita Alin, care i-a pus inima pe jar în emisiune. Totuși, lucrurile s-au schimbat de la revenirea lor în țară.

28 aug. 2023, 18:31
Imagini de senzație într-un club de fițe! Bianca Giurcă și ispita Alin au fost prinși în flagrant de Florin Ristei și Speak! Imaginile care au bubuit internetul
Imagini de senzație într-un club de fițe! Bianca Giurcă și ispita Alin au fost prinși în flagrant de Florin Ristei și Speak! Imaginile care au bubuit internetul

În data de 28 august, duminică, a fost difuzată ultima ediție din emisiunea „Insula iubirii”, iar telespectatorii au avut ocazia să afle care au fost concluziile la care au ajuns cele cinci cupluri. Poate că unul dintre cele mai controversate este cel format din Bianca Giurcă și Marius Moise, care au încălcat limitele pe care și le-au impus la venirea în emisiune.

Citește și: Florin Ristei dă de pământ cu emisiunea Insula Iubirii. Ce dezvăluiri face prezentatorul de la Antena 1: „Opt din zece ispite au făcut sau fac videochat”

Cei doi au decis să plece acasă separați și, cu toate că, Marius și-ar fi dorit să plece însoțit de ispita Oana, aceasta l-a refuzat vehement. Pe de altă parte, Bianca Giurcă a format o legătură cu ispita Alin, însă ea a ales să plece singură în România, pentru a-și pune ordine în gânduri.

Mai multe luni s-au scurs de la momentul în care concurenții s-au întors de pe insula care le-a testat toate limitele fidelității. Cea mai mare parte a locuitorilor din România a fost nerăbdătoare în să afle care a fost evoluția cuplurilor participante la testul din Thailanda. Sute de români s-au alăturat grupurilor de social media special create pentru a discuta despre emisiunea devenită fenomen. La acest lucru se adaugă și numeroasele clipuri care au devenit virale pe platforma TikTok. Rezultatul a fost că toți cei care au participat în emisiune au câștigat o notorietate impresionantă. Recent, cu doar câteva seri în urmă, o întâlnire a avut loc la restaurantul Nuba, unde s-au reunit câțiva dintre participanții de la „Insula Iubirii”. Această întâlnire a fost observată atât de CANCAN.RO, cât și de celebritățile Speak și Florin Ristei,unul dintre jurații de la X Factor.

La „întrunirea iubirii” care a avut loc în Nuba, au fost prezenți Claudia, Bianca Giurcă și Alin, persoana care a atras atenția fostei partenere a lui Marius Moise și cu care a interacționat pe tot parcursul emisiunii difuzate la Antena 1. Florin Ristei a venit și a petrecut câteva clipe în compania lor, timp în care s-a distrat în mod evident împreună cu Claudia. Conversațiile dintre ei au vizat cu siguranță subiecte legate de insulă și de experiențele din Thailanda. Altfel spus, discuțiile lor nu puteau să aibă alt conținut!

Ce a atras însă atenția a fost apropierea dintre Bianca Giurcă și ispita Alin. Cu toate că aceasta a povestit că nu este nimic între ea și antreprenorul din Vâlcea, realitatea pare să fie cu totul alta.

Citește și: Răsturnare de situație de proporții la „Insula Iubirii”. Care este lucrul care va schimba tot: „Testul nu mai este relevant”