Florin Ristei dă de pământ cu emisiunea Insula Iubirii. Ce dezvăluiri face prezentatorul de la Antena 1: „Opt din zece ispite au făcut sau fac videochat”

Florin Ristei dă de pământ cu emisiunea Insula Iubirii, difuzată la Antena 1, același post de televiziune unde și el este prezentator. Artistul trage un semnal de alarmă vizavi de persoanele prezente în show, că nu sunt nici pe departe niște modele de urmat, ba din contră, nici nu ar trebui să apară la TV.

21 aug. 2023, 17:14
Florin Ristei dă de pământ cu emisiunea Insula Iubirii. Ce dezvăluiri face prezentatorul de la Antena 1: „Opt din zece ispite au făcut sau fac videochat”
Florin Ristei dă de pământ cu emisiunea Insula Iubirii

Florin Ristei dă de pământ cu emisiunea Insula Iubirii. Cântărețul a vorbit fără filtru, într-un podcast, despre celebrul show și a dezvăluit că „opt din zece ispite au făcut sau fac videochat și două din cinci concurente la fel”.

Citește și: Florin Ristei a înșelat-o pe Naomi? Ce i-a găsit iubita pe mail: „Am găsit-o pe una, pe o româncă”

Florin Ristei dă de pământ cu emisiunea Insula Iubirii

Artistul nu este deloc de acord cu majoritatea persoanelor promovate de mass media, mai ales de cele de la Insula Iubirii. Chiar dacă și el colaborează cu Antena, a avut curajul de a-și spune părerea și a cere celor avizați să intervină, pentru că ‘nu sunt bune exemplele astea la televizor’.

Nu vreau să fiu interpretat altfel decât o zic, dar mi se pare că în emisiunea asta și în alte reality-show-uri sau experimente sociale, ne sunt prezentate anumite situații sau persoane, și nu este prezentată fals vreau să zic… Deci, ne este prezentată degradarea statutului femeii în relație cu bărbatul.

Nu generalizez că poate nu este un eșantion reprezentativ, ăsta de la Insulă, pentru toate femeile din România, însă opt din zece ispite au făcut sau fac videochat și două din cinci concurente la fel. Ceea ce este un procent uriaș!

În plus, două din cinci concurente au venit la emisiune cu bărbați care le-au înșelat înainte. Întrebarea mea este ce facem? Vine ceva, încercăm să facem ceva? Pentru că nu sunt bune exemplele astea la televizor”, a spus Florin Ristei, într-un podcast moderat de Speak.