Imagini de vis! Restaurantul construit într-o peşteră la malul mării GALERIE FOTO

Vederi superbe la Marea Adriatică, briza unei nopţi calde de vară şi un restaurant excelent de luat masa. Singurele lucruri care îi lipsesc localului Grotta Palazzese sunt patru pereţi.

RomaniaTV.net
04 aug. 2012, 14:05

Restaurantul încântător din Polignano a Mare, în sudul Italiei, a fost construit într-o peşteră în urmă mai multe cu secole şi oferă una dintre cele mai inedite experienţe pentru turişti.

Din interiorul peşterii, sculptat din calcar de faleză, şi la 74 de metri deasupra nivelului mării, turiştii pot admira valurile mării, potrivit DailyMail.

Clienţii se pot bucura de feluri de mâncare specifice, populari fiind creveţii la grătar cu usturoi şi un pahar de Fiano di Avellino. O astfel de masă costă peste 100 de dolari de persoană.

Turiştii pot face şi o plimbare pe străzile înguste ale oraşului medieval, construit pe stânci abrupte, cu clădiri albe şi peşteri naturale.

Grotta – italiană pentru „pestera” – este o parte a hotelului Grotta Palazzese, situat deasupra restaurantului şi construit din piatră. Restaurantul este deschis din mai până în octombrie.