Imagini din culisele concursului „Dansez pentru tine”. Luciu plânge, Bianca îngenunchiată

Cel de-al XIII-lea sezon al emisiunii "Dansez pentru tine" a început, vineri. Concurenţii au dansat vals şi free-style pe tema unuia dintre cele mai îndrăgite basme româneşti - "Povestea lui Harap Alb". Dacă pe scenă voia bună este la ea acasă, în culise, în timpul repetiţiilor lucrurile stau puţin altfel.

RomaniaTV.net
27 oct. 2012, 09:54

Pregătirile pentru cel de-al XIII-lea sezon al emisiunii „Dansez pentru tine”au fost epuizante pentru mulţi dintre concurenţi. Bianca Drăguşanu şi Nicoleta Luciu au fost campioanele accidentărilor şi întâmplărilor puţin plăcute. Nici nu a început bine sezonul şi vedetele noastre s-au şi ales cu picioare julite şi nervi întinşi la maximum.

Ambele vedete au fost pe punctul să leşine la repetiţii, Bianca de mai multe ori chiar.

Bianca Drăguşanu luptă în această toamna alături de Carol Soldea, un tânăr din Oradea care dansează pentru mama lui, Olga. Bianca şi Carol au fost îndrăzneţi în prima ediţie a show-ului, alegând să transpună în paşi de salsa basmul românesc Harap-Alb. Chiar dacă Bianca a fost puţin în afara ritmului, echipa a reuşit să impresioneze juriul, iar media lor a fost de 38 de puncte. VEZI AICI VIDEO CU BIANCA.

Vineri seara, Nicoleta Luciu a dovedit că se poate trece cu fruntea sus peste toate problemele şi a oferit un spectacol de zile mari. Primul dans al Nicoletei Luciu din concurs nu a fost tocmai apreciat de juriu. Din păcate, Nicoleta a luat cea mai mică notă: 5.5. Vedeta a fost mai sexy ca niciodată şi a asta a observat şi Edi Stancu, cel care i-a spus: „Eşti iubibilă”.