Imagini din noaptea jafului care a avut loc acasă la Culiță Sterp. Ce se vede pe camerele de supraveghere: „Avem câteva caracteristici”

Imagini din noaptea jafului care a avut loc acasă la Culiță Sterp. De aproximativ o lună de zile, artistul încearcă să găsească hoţii care i-au furat un seif plin cu bani. Fiindcă nu se poate baza pe autorităţi, i-a cerut ajutorul jurnalistului de investigaţii Luis Lazarus.

09 aug. 2022, 21:12
Imagini din noaptea jafului care a avut loc acasă la Culiță Sterp. Ce se vede pe camerele de supraveghere: „Avem câteva caracteristici”

Imagini din noaptea jafului care a avut loc acasă la Culiță Sterp. Hotărâți să afle cine le-a furat seiful cu sute de mii de euro, artistul și frații lui au pornit o anchetă pe cont propriu. După mai multe investigații, au apărut și primele rezultate.

Citeşte şi: Detalii incredibile despre furtul anului. Culiţă Sterp, foc şi pară, după ce a rămas fără 250.000 de euro: „Sunt foarte supărat pe poliţia din România. Sunt 15 camere în sat şi nu funcţionează niciuna”

Imagini din noaptea jafului care a avut loc acasă la Culiță Sterp

Culiță Sterp a reușit să obțină și primele înregistrări de pe camerele de supraveghere, care ar putea duce la găsirea hoților. Deși susține că în filmare apar 11 mașini care au trecut prin fața casei familiei Sterp în seara când li s-a furat seiful, un detaliu i-a atras atenția lui Luis Lazarus. În imaginile publicate de jurnalist se poate vedea clar o dubă albă, care circulă, în mod suspect, în sens opus față de celelalte autoturisme.

Am descoperit un număr de 11 mașini. În noaptea fatidică, în noaptea jafului, au trecut 11 mașini pe acea stradă. 10 mașini au venit dinspre Hațeg către casă, una dintre ele a intrat pe această stradă, și o mașină s-a dus invers, către Hațeg.

Una dintre mașini mi se pare interesantă și cred că putea fi ușor identificată. În jur de ora 02:00 este o dubă albă. Această dubă care are și lumini pe lateral, nu știu daca ați mai văzut des așa ceva, este o mașină care foarte ușor poate fi identificată. Sigur că această cameră nu a surprins duba astfel încât să poată fi identificată cu număr și cu tot ce trebuie, dar avem câteva caracteristici. Eu am descoperit lucrurile astea, și mai sunt încă vreo 10 mașini, dar asta mi s-a părut mie mai interesantă.” , spune Luis Lazarus, pe canalul său de Youtube.