Detalii incredibile despre furtul anului. Culiţă Sterp, foc şi pară, după ce a rămas fără 250.000 de euro: „Sunt foarte supărat pe poliţia din România. Sunt 15 camere în sat şi nu funcţionează niciuna”

Detalii incredibile despre furtul anului. Culiţă Sterp şi familia acestuia sunt în culmea disperării după au fost prădaţi de hoţi, lăsându-i fără un seif în care se aflau mai mult de 250.000 de euro.

02 aug. 2022, 14:36
Detalii incredibile despre furtul anului. Culiţă Sterp, foc şi pară, după ce a rămas fără 250.000 de euro: „Sunt foarte supărat pe poliţia din România. Sunt 15 camere în sat şi nu funcţionează niciuna”
Detalii incredibile despre furtul anului

Detalii incredibile despre furtul anului. Artistul este foc şi pară pe autorităţi, deoarece de mai bine de două săptămâni nu au reuşit să rezolve nimic, abia acum s-au uitat pe camerele de filmat, pe care le au instalate acasă. Mai mult decât atât, în sat sunt instalate 15 camere, însă de un an nu funcţionează nici măcar una.

Citeşte şi: Culiță Sterp, la un pas de moarte! Era să fie lovit de tren şi s-a salvat în ultima secundă. „Am tras sperietura vieții”

Detalii incredibile despre furtul anului

Culiţă Sterp i-a cerut ajutorul jurnalistului de investigaţii, Luis Lazarus, ca să încerce să afle detalii, care să îi conducă către hoţi. Artistul ia în calcul şi varianta că nu mai poate recupera banii furaţi, însă va face tot posibilul să găsească vinovaţii, iar în autorităţi nu îşi pune prea multe speranţe.

Sunt foarte supărat pe situaţia asta, pe poliţia din România, în primul rând. Nu se poate să stea cazul ăla de două săptămâni şi tu abia acum te uiţi pe camerele de filmat. La noi în comună sunt camere de aproximativ cinci ani, a fost un proiect european foarte, foarte mare, s-au luat bani mulţi şi s-au pus camere în tot satul. Din 15 iulie 2021 nu funcţionează niciuna. Eu acum ce să fac, să dau primăria în judecată?

Mai repede prind eu hoţii decât poliţia. Le dai mură-n gură şi ei nu fac nimic. Suntem în junglă, în codru? Asta mă deranjează cel mai mult, sistemul ăsta din ţară. Şi dacă, doamne fereşte, nu mai recuperăm banii, să se facă ceva pe viitor, fraţilor!„, a spus, răspicat, Culiţă Sterp, pe TikTok.

@video.clipuri1 Furtul anului! #familiasterp #culitasterp #fy #2022 #videoclipuri1 #bucuresti ♬ original sound – videoclipuri1

Culiţă Sterp oferă o recompensă de 25.000 de euro

După cum știți mulți dintre voi, am avut o problemă acasă, ne-a fost spartă casa. Mi s-au furat mulți bani. Un seif cu sute de mii de euro. Ceea ce vreau să spun e că eu ofer o recompensă de 25.000 de euro dacă cineva poate să-mi dea un indiciu ca să aflu hoții și să mai recuperez măcar jumătate din bani. Dacă nu mai recuperez niciun ban, doar ca să aflu hoții, dau 10.000 de euro.

Așa că dacă cineva știe poate să-mi dea un mesaj. Cine îmi dă mesaj o să rămână anomim, o să știu doar eu. E un lucru foarte serios, nu încercați să lăsați mesaje la mișto. Nu vorbiți aiurea. Credeți-mă că sunt bani foarte munciți.

Eu de două săptămâni în fiecare zi sunt plecat de lângă copilul meu și familia mea și îi văd doar pe video. Sunt plecat în fiecare zi la treabă, la cântat. Vara dorm poate 2-3 nopți toată vara că restul dorm doar ziua. Sunt bani foarte munciți.

Nu vă mai bucurați de răul altora. Pentru că eu banii o să îi fac la loc, dar voi, cei care vă bucurați, tot frustrați rămâneți. Încercați să fiți mai buni pentru că Dumnezeu o să vă dea mai mult”, a dezvăluit Culiță Sterp pe rețelele sociale.

@video.clipuri1 #familiasterp #getasterp #fy #2022 #videoclipuri1 #foryou #bucuresti ♬ original sound – videoclipuri1