IMAGINI DRAMATICE, filmate în Dolj. Doi oameni s-au înecat în timp ce traversau râul Jiu VIDEO

Doi oameni au murit în timp ce încercau să traverseze râul Jiu cu două căruţe. Atelajele s-au dezmembrat în mijlocul apei, cei doi au încercat disperaţi să se agaţe de bucăţile de lemn, dar nu au mai reuşit, informează România TV. Un alt bărbat care se afla cu cei doi în căruţă a reuşit să se salveze. Întreaga scenă a fost filmată de un martor.

16 iun. 2014, 16:20
IMAGINI DRAMATICE, filmate în Dolj. Doi oameni s-au înecat în timp ce traversau râul Jiu VIDEO

Imaginile surprinse chiar în momentul tragediei sunt uluitoare. Oamenii au legat două căruţe şi au încercat să le treacă râul cu un singur cal, în zona localităţii Teasc. Apa nu părea adâncă aşa că oamenii s-au aventurat în Jiu. Unul dintre bărbaţi mâna calul prin apă, cel de-l doilea stătea în prima căruţă, în timp ce femeia era în spate.

Citeşte şi Tragedie pe râul Argeş. Un adolescent S-A ÎNECAT la pescuit

La un moment dat, calul a refuzat să mai înainteze, aşa că bărbatul care îl conducea a început să îl lovească. Scândurile din care erau făcute atelajele au început să se desprindă, iar oamenii au ajuns în apă. Râul era deja din ce în ce mai adânc. Unul dintre bărbaţi a continuat să lovească animalul, acesta a încearcat să înainteze, dar nu a reuşit.

După câteva secunde, femeia căzută în apă abia mai reuşea să înoate, iar unul dintre bărbaţi a încercat să ajungă la ea. Cei trei au înotat disperaţi în apa tot mai adâncă. Unul dintre bărbaţi s-a retras spre o zonă mai puţin periculoasă şi le-a făcut semn celor doi să îl urmeze. Însă ei s-au îndepărtat tot mai mult, până nu s-au mai văzut deloc.

La faţa locului au ajuns două echipaje de pompieri, însă trupurile celor doi au fost găsite abia a doua zi de la tragedie.

Citeşte şi Tineri înecaţi în Mureş, după ce s-au răsturnat cu barca