Tragedie pe râul Argeş. Un adolescent S-A ÎNECAT la pescuit

Un tânăr în vârstă de 18 ani s-a înecat, miercuri, în timp ce se afla la pescuit pe râul Argeş, în zona localităţii Băiculeşti. Cadavrul a fost căutat timp de mai multe ore cu ajutorul bărcilor, pe o distanţă de câteva sute de metri, fiind găsit în cele din urmă în apropierea zonei în care tânărul căzuse în apă, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş

RomaniaTV.net
21 mai 2014, 14:10
Tragedie pe râul Argeş. Un adolescent S-A ÎNECAT la pescuit

Autorităţile au fost alertate despre dispariţia tânărului, originar din localitatea argeşeană Stolnici, de către un consătean împreună cu care se afla la Băiculeşti.

Potrivit Agerpres, din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că pescarul a alunecat pe plăcile de beton şi a căzut în apă, în albia canalizată a râului Argeş. Pe mal a fost găsită o undiţă, iar pe iarbă se vedeau urme ce păreau lăsate de o persoană care a alunecat.

„Toate indiciile conduc la ipoteza că a alunecat în canal în timp ce pescuia”, a declarat comisarul Mihai Bălan, şeful Biroului Judiciar din cadrul Poliţiei Curtea de Argeş.

În aceeaşi zonă au murit înecaţi, pe 23 martie 2012, trei copii cu vârste cuprinse între 10 şi 12 ani, dintre care doi fraţi. Accidentul s-a produs în timp ce elevii parcurgeau pe jos drumul de la şcoală către casă.