Imagini dramatice! Oameni luaţi pe sus de ape. VIDEO

VIDEO Germania şi Austria au fost grav afectate de inundaţii în weekendul care a trecut. Dincolo de pagubele materiale uriaşe, vieţile oamenilor au fost puse în pericol.

20 iul. 2021, 10:50
Imagini dramatice! Oameni luaţi pe sus de ape. VIDEO

Oameni luaţi pe sus de ape în Austria. Imagini tulburătoare circulă pe internet, imagini care suprins o operaţiune de salvare anevoioasă.

Oameni luaţi pe sus de ape în oraşul austriac Hallein

În materialul video de mai jos, se vede cum Austria, un cuplu nu poate rezista curentului puternic şi ajunge să fie măturat de torent. Intervenţia promptă a unui bărbat a reuşit, din fericire, să le salveze vieţile. Scenele de groază s-au petrecut în oraşul austriac Hallein.

Inundaţii devastatoare în Germania şi Belgia din cauza vremii extreme. Peste 100 de oameni au murit

Inundaţiile provocate de ploile torenţiale au făcut prăpăd în vestul Europei. Peste 130 de persoane au murit, iar alte câteva sute sunt date dispărute în Germania, în timp ce în Belgia vremea extremă a provocat moartea a cel puţin 15 persoane.

Citeste si Angela Merkel, după inundațiile care au luat 184 de vieți: „Limba germană abia dacă poate descrie devastarea care s-a produs”

Au fost inundaţii devastatoare în Germania, după ce mai multe râuri au ieşit din matcă din cauza ploilor torenţiale.

Este o catastrofă, o tragedie”, a declarat cancelarul german Angela Merkel.

Mă tem că vom vedea amploarea completă a catastrofei doar în următoarele zile”, a adăugat ea la o conferinţă de presă cu Joe Biden, care i-a prezentat „condoleanţele sale sincere”.

Chiar dacă a investit foarte mult în infrastructură, Germania nu a fost ocolită de furia naturii.

Acest ciclon a avut atât de mare putere încât a răsturnat inclusiv camioane. Sunt oameni care au fost surprinşi de această viitură incredibilă, oameni care au murit înecaţi în autoturisme şi nimeni nu putea să-i salveze. Nici măcar pompierii nu ar fi îndrăznit să intervină în acele momente pentru că şi ei şi-ar fi pus viaţa în pericol.

Autostrada din apropierea oraşului Erftstadt s-a transformat într-un lac în urma inundaţiilor puternice. Până vineri, nivelul apei era şi mai mare. Maşinile nu se puteau vedea din apă. Acum, apele au mai început să se retragă”, a transmis Costi Soare, trimisul special România TV în Germania.

Citeste si EXCLUSIV | Imaginile catastrofei provocate de inundaţii în Germania. Trimisul special România TV, în oraşul cel mai afectat de calamităţi. „E ca la război. Intervine armata cu tancuri. Autostrada s-a transformat într-un lac”


loading...
Partenerii noștri