Imagini emoţionante! Chrissy Teigen şi John Legend, sfâşiaţi de durere. Bebeluşul lor a murit la naştere: „Suntem şocaţi”

Veste tristă în showbiz-ul internaţional! Chrissy Teigen şi John Legend trec prin cea mai tristă perioadă, după ce bebeluşul lor a murit la naştere. Cei doi sunt şocaţi şi profund îndureraţi, însă a împărtăşit momentul şi cu prietenii virtuali.

RomaniaTV.net
01 oct. 2020, 07:48

Cu ochii plini de lacrimi, Chrissy Teigen apare într-o fotografie de-a dreptul cutremurătoare. Soția lui John Legend a povestit că durerea pe care o simte acum este chinuitoare. Vedeta a postat pe contul său imagini sfâșietoare, una dintre ele apare şi cu bebelușul mort în braţe.

Suntem șocați și profund îndurerați doar că auziți asta, genul de durere pe care nu bebelușului nostru lichidele de care avea nevoie, în ciuda pungilor și a pungilor cu transfuzii de sânge. Pur și simplu nu a fost suficient.

Nu hotărâm niciodată numele bebelușilor noștri până în ultimul moment după naștere, doar înainte de a părăsi spitalul. Dar noi, dintr-un anumit motiv, începusem să-l numim pe acest băiețel din burta mea Jack. Deci, el va fi întotdeauna Jack pentru noi. Jack a muncit atât de mult ca să facă parte din mica noastră familie și va fi, pentru totdeauna”, a scris Chrissy Teigen pe Instagram.

Chrissy Teigen a avut un mesaj și pentru micuțul Jack, în care și-a cerut scuze pentru suferința pe care a trăit-o în doar cele câteva clipe de viață. Vedeta i-a promis că-l va iubi mereu.

Pentru Jack – Îmi pare atât de rău că primele câteva momente din viața ta au întâmpinat atâtea complicații, încât nu ți-am putut oferi casa de care ai nevoie pentru a supraviețui. Noi te vom iubi mereu.

Mulțumim tuturor celor care ne-au trimis energie pozitivă, gânduri și rugăciuni. Simțim toată dragostea voastră și vă apreciem cu adevărat”, a adăugat Chrissy Teigen.