Imagini emoţionante cu Aura Ion. Cum se consolează familia tinerei studente, la 8 luni de la tragedie VIDEO

De abia s-au implinit opt luni de la tragedia aviatica din Muntii Apuseni, cand Aura Ion studenta eroina a pierit la numai 23 de ani cu lacrimile inghetate pe fata. Acum familia isi mai alina din durere doar cu imaginile si filmarile cu tanara.

14 oct. 2014, 14:30

Una dintre aceste filmari, cel mai probabil ultima facuta de tanara studenta la Medicina, inca rascoleste sufletele familiei Ion, scrie cancan.ro.

Citeşte şi DEZVĂLUIRE ŞOCANTĂ în cazul accidentului din Apuseni: Furtunurile de alimentare, legate cu sârmă

Imaginile sunt facute cu putin timp inainte ca Aura Ion sa isi dea ultima suflare in tragedia aviatica, de pe 20 ianurie, in Muntii Apuseni.

De altfel, filmarile cu studenta eroina sunt foarte rare, iar rudele tinerei izbucnesc in plans de fiecare data cand le urmaresc. Potrivit Marianei Ciuca, sora cea mare a Aurei Ion, filmarea este facuta in urma cu cativa ani, alaturi de cainele ei Maya.

„Este Aura cu Maya, abia imi luasem eu catel si am lasat-o cu ei. Maya este acum la o tipa din Bucuresti. Aura o iubea foarte mult pe Maya. Este foarte trist, m-a intristeaza enorm de fiecare data cand il vad”, a spus Mariana, sora Aurei. 

Citeşte şi Scandal în ancheta tragediei din Apuseni. Şefii fac presiuni asupra procurorului de caz

O prietena apropiata a familiei a povestit ca dormitorul in care dormea Aura a fost renovat, dar fara a se modifica prea multe-doar o parte din mobilier a fost schimbata.

In schimb, cele mai multe dintre lucrurile Aurei au fost pastrate. Acum in camera eroinei din Muntii Apuseni s-a mutat Lucri, sora cea mai mica a Aurei.