IMAGINI EMOŢIONANTE cu fetiţele din Buzău, ucise de tatăl lor VIDEO

O crimă oribilă a cutremurat locuitorii din Buzău. Un bărbat şi-a înjunghiat familia, chiar înainte să meargă la închisoare. Soţia şi una dintre fetiţe au murit pe loc, iar cea de-a doua copilă a murit la spital.

10 mai 2014, 15:01
IMAGINI EMOŢIONANTE cu fetiţele din Buzău, ucise de tatăl lor VIDEO

Nicoleta, în vârstă de 7 ani şi Andreea, surioara ei mai mare cu un an, erau cele mai bune prietene. La şcoală, erau colege de bancă, iar acasă făceau totul împreună. Aşa s-a întâmplat şi iarna trecută, când împreună cu bunicul lor au făcut un om de zăpadă uriaş, care a fost subiect în jurnalele unei televiziuni locale, potrivit România TV.

Fetiţele şi mama lor în vârstă de 26 de ani au fost ucise într-o clipă de nebunie a tatălui. Bărbatul tocmai fusese condamnat la închisoare pentru trafic de minori: racolase fete de 16-17 ani şi le-a forţat să se prostitueze în străinătate. Când a aflat că va merge la închisoare, şi-a măcelărit familia, apoi a încercat să se sinucidă. Medicii au reuşit să îi salveze viaţa până la urmă.

Este vorba despre un psihopat sadea. În mintea lui aberantă trebuia să ia libertatea şi dreptul la existenţă şi fiinţelor acestea lipsite de orice apărare. Cazul zguduie prin cruzime şi prin lipsa oricărei raţiuni”, a declarat un psihiatru.

VEZI ŞI: Craioveancă găsită moartă în casă. Femeia a fost înjunghiată de mai multe ori

Nicoleta, Andreea şi mama lor vor fi înmormântate, cel mai probabil, marţi. Sora femeii ucise a venit din Italia, special pentru a se ocupa de funerariile surorii şi a nepoatelor sale.

CITEŞTE ŞI: NOI DEZVĂLUIRI în cazul proxenetului care şi-a UCIS soţia şi cele două fetiţe. Ce au aflat anchetatorii