Imagini emoţionante cu personalul medical de la Spitalul din Ploieşti în plină epidemie de cororonavirus

Cadrele medicale de la Spitalul Judeţean Ploieşti au ieşit la geam şi au cerut ajutorul presei. Asta în condiţiile în care, în acest moment aceştia sunt nemulţumiţi de cum gestionează conducerea spitalului criza provocată de COVID-19. 

RomaniaTV.net
30 mart. 2020, 07:10
Imagini emoţionante cu personalul medical de la Spitalul din Ploieşti în plină epidemie de cororonavirus

O parte dintre medicii de la Spitalul Județean de Urgență Ploiești ameninţă că intră în grevă, nemulțumiți de lipsa echipamentului care să-i protejeze în fața unui pacient bolnav de COVID-19, potrivit ziarulincomod.ro. Este doar una dintre neajunsurile cu care se confruntă în aceste zile medicii din Ploiești.

Medicul Dan Oprea, chirurg la SJU Ploiești, scria într-o postare pe pagina sa de Facebook că la Spitalul Județean nu există echipament de protecție complet pentru medicii care intră în contact direct cu un pacient suspect de COVID-19.

În plus, Oprea susține că în aceste zile există bâlbe cu privire la unitatea sanitară din Prahova care ar trebui să trateze un suspect COVID-19, atâta vreme cât în secția de Boli Infecțioase (Spitalul Movila) nu mai sunt locuri libere.