Imagini emoționante cu Radu Aryan în brațele salvatorilor. Băiețelul din Botoșani care a fost dat dispărut are doar doi anișori

Imagini emoționante cu Radu Aryan în brațele salvatorilor. În această după-amiază, băiețelul în vârstă de doi ani, dispărut în Botoșani, a fost găsit de trei poliţişti. De ieri, băiețelul a fost căutat de aproape 500 de persoane, însă Manu, Laur și Ionuț sunt cei trei eroi.

18 mart. 2024, 22:20
Imagini emoționante cu Radu Aryan în brațele salvatorilor. Băiețelul din Botoșani care a fost dat dispărut are doar doi anișori

Imagini emoționante cu Radu Aryan în brațele salvatorilor. Trei polițiști l-au găsit pe micuț ud, îngheţat, desculţ şi speriat, sprijinit de un copac, la aproximativ trei kilometri distanță de locul dispariției, în apropierea unei mănăstiri. În fotografiile făcute publice, se vede cum micuțul se afla în brațele salvatorilor și mănâncă o banană.

Citește și: Mobilizare uriaşă pentru căutarea unui băiat de 2 ani, din Botoşani. Radu Aryan a dispărut din casa unor prieteni

Imagini emoționante cu Radu Ayan în brațele salvatorilor

Manu, Laur și Ionuț sunt eroii zilei! Cei trei polițiști l-au găsit pe Aryan în pădure dupa 24 de ore de cand a fost sesizată dispariția. Acesta era speriat, dar a acceptat imediat să-i însoțească pe colegii noștri.

Mulțumim tuturor celor care au participat la activitățile de căutare, a fost un efort comun al tuturor structurilor Ministerului Afacerilor Interne, voluntari și jurnaliști!„, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani.

I-am auzit vocea. Era sprijinit de un copac, între vreascuri uscate, obosit. Dar a avut totuşi puterea să strige la noi. Probabil ne-a auzit şi noi am facut zgomot. L-am strigat. Nu era lovit, era îmbrăcat aşa cum a plecat de acasă, fără papuci în picioare. Am alergat către el, am strigat la el să stea pe loc. Nu vă pot exprima în cuvinte, sunt emoţionat. Am doi copii, fapt care m-a facut să nu stau acasă şi să ies la căutări.„, a declarat un polițist.

Mama copilului și tatăl lui, un bărbat de origine indiană, s-au întors în țară din Marea Britanie, unde lucrează. Când a ajuns la locul căutărilor, femeia a făcut un atac de panică, potrivit primarului din localitate. O ambulanță a ajuns la fața locului, iar femeia a primit îngrijiri medicale.