Imagini emoționante pe DN Cluj-Napoca – Baia Mare. Un șofer de tir a blocat traficul pentru a-și cere iubita în căsătorie

Un moment de-a dreptul emoționant a fost filmat pe DN Cluj-Napoca - Baia Mare. Un șofer de tir a ales să își ceară iubita în căsătorie într-un mod inedit, chiar în mijlocul drumului. Mai mulți șoferi care au fost blocați în trafic din cauza acestui eveniment au asistat cu sufletul la gură la întregul moment.

11 ian. 2023, 15:47
Imagini emoționante pe DN Cluj-Napoca – Baia Mare. Un șofer de tir a blocat traficul pentru a-și cere iubita în căsătorie
Imagini emoționante pe DN Cluj-Napoca - Baia Mare. Un șofer de tir a blocat traficul pentru a-și cere iubita în căsătorie

Imagini emoționante pe DN Cluj-Napoca – Baia Mare. Un șofer de camion extrem de inventiv, dar și foarte îndrăgostit, s-a gândit să o ceară pe aleasa inimii sale în căsătorie într-un mod cu totul și cu totul spectaculos.

Citește și Cerere în căsătorie de Ziua Națională, în Satu Mare. Sute de oameni au asistat la momentul emoționant

Imagini emoționante pe DN Cluj-Napoca – Baia Mare

Tânărul a organizat întregul eveniment, marți, pe DN Cluj-Napoca – Baia Mare, în localitatea Bunești de lângă Gherla, cu ajutorul unor buni prieteni care practică aceiași meserie.

Localitatea nu a fost aleasă la întâmplare pentru că tânărul nostru se numește Bunea Gabriel și s-a gândit că este locul perfect pentru a o cere în căsătorie pe viitoarea doamnă Bunea.

Gabriel are două mari iubiri în această viață, Geanina și meseria sa, așa că a considerat că le poate îmbina.

Însă cum dragostea față de iubita sa cu care timp de șase ani, a împărțit și rele și bune este mai mare, tânărul amorez s-a gândit că un camion nu este suficient și a apelat la prietenii săi pentru a-i oferi Geaninei un moment de neuitat.

Ajutat de cei doi colegi ai săi, Gabriel a scris pe trei pancarte mesajul „Vrei să fii soția mea?” pe care ulterior le-a montat pe partea din față a celor trei camioane.

Tânărul a plănuit totul în detaliu și cu ajutorul unei prietene cu care Geanina venea de la muncă a aflat în timp real unde se afla tânăra, iar când aceasta a ajuns în locul unde se aflau cei trei prieteni a avut parte de un șoc.

Tinerii au blocat șoseaua astfel încât Geanina să poată citi mesajul așa cum trebuie.

Fata a rămas fără cuvinte atunci când l-a văzut pe Gabriel coborând dintr-un tir cu un buchet mare de trandafiri.

Bărbatul s-a apropiat de cea care i-a furat inima și a urmat cererea în căsătorie la care au asistat mai mulți șoferi care au rămas blocați în trafic din cauza tânărului nostru.

Răspunsul Geaninei a nu a putut fi auzit din cauza claxoanelor martorilor de ocazie, care au asistat cu sufletul la gură la momentul inedit, dar cu siguranță a fost un ”Da” hotărât pentru că la final cei doi îndrăgostiți s-au strâns în brațe puternic.

Șoferii blocați în trafic nu s-au supărat, mai ales că nu au parte de așa ceva în fiecare zi și i-au aplaudat pe tinerii cărora le-au urat casă de piatră.

Citește și Cum a distrus un angajat Disneyland o cerere în căsătorie planificată până la cel mai mic detaliu. „Nu ne mai pot da momentul înapoi și e singurul lucru pe care îl vreau” – VIDEO