Imagini emoționante! Pui de elefant resuscitat de un ambulanțier, după ce a fost lovit de motocicletă

Imagini emoționante au fost surprinse pe o stradă din Thailanda. Un ambulanțier a intervenit pentru a salva un pui de elefant.

22 dec. 2020, 17:56
Imagini emoționante! Pui de elefant resuscitat de un ambulanțier, după ce a fost lovit de motocicletă

Mana Srivate, ambulanțier thailandez, a făcut manevre de resuscitare de nenumărate ori în cei 26 de ani de activitate, dar niciodată nu a avut această experiență cu un pui de elefant, potrivit NyPost.

Bărbatul se afla în timpul său liber, într-o excursie, iar la un moment dat, a observat pe stradă un pui de elefant care fusese lovit de motocicletă în timp ce traversa cu turma un drum din provincia Chanthaburi.

Mana nu a stat deloc pe gânduri, ci s-a dus să-i acorde ajutor puiului de elefant. Într-un video devenit viral pe rețelele sociale, se observă cum bărbatul începe să-l resusciteze pe elefant, în timp ce colegii lui îl tratează pe motociclistul rănit.

Din fericire, atât motociclistul, cât și puiul de elefant, și-au reventi rapid.

Momentul în care animăluțul s-a trezit a fost foarte emoționant pentru ambulanțier și pentru toți cei care au privit filmulețul.

”Am în instinct salvarea de vieți, dar am fost îngrijorat tot timpul intervenției pentru că o auzeam pe mamă și pe ceilalți elefanți chemându-și puiul. Am presupus unde ar trebui să fie inima elefantului pe baza cunoștințelor privind oamenii și a unui clip pe care l-am văzut online. Când puiul de elefant a început să se miște, aproape că am izbucnit în plâns”, a spus Mana.

Puiul de elafant a fost preluat pentru tratament, iar ulterior a fost dus înapoi la locul accidentului pentru a se regăsi cu mama lui. Aceasta și-a auzit puiul chemând-o și a venit să-l recupereze în scurt timp, a mai povestit Mana.

Citiți și Tot ce trebuie să știi despre rasa de câine care a cucerit internetul. Ogarul Afgan, printre cei mai eleganți, puternici, dar și scumpi câini