Imagini explozive cu reţeaua magistraţi-jurnalişti. Filmul necenzurat al întâlnirii conspiraţioniste VIDEO

România TV a prezentat marţi seară filmul necenzurat al întâlnirii dintre jurnalişti influenţi şi magistraţi de top, care a avut loc într-un club din Capitală. Imaginile demască reţeaua li întâlnirile sale conspiraţioniste.

03 mart. 2020, 19:32
Imagini explozive cu reţeaua magistraţi-jurnalişti. Filmul necenzurat al întâlnirii conspiraţioniste VIDEO

Persoanele în cauză sunt jurnaliștii Alex Costache, de la TVR, și Cosmin Savu, de la Pro TV, din echipa „Romania, te iubesc”, Horațiu Radu, procuror, ajunct interimar al Parchetului General și judecătorul Răzvan Păștilă. Aceştia au fost filmați în urmă cu mai puţin de două săptămâni într-un restaurant din centrul Capitalei. Întâlnirea conspiraţionistă a avut loc în contextul numirilor procurorilor-șefi la Parchetul General și DIICOT.

Citeşte şi Reacţia magistraţilor în cazul filmuleţului petrecerii dintre jurnalişti şi procurori. „Sunt metode de filaj nespecifice”

Conform filmului necenzurat al evenimentelor, difuzat de România TV, primul a ajuns în local jurnalistul Alex Costache, singur, în jurul orei 20.15. După zece minute ajunge şi celălalt jurnalist, Cosmin Savu, iar după un sfert de oră procurorul Horațiu Radu ajunge și el la bar, intră în camera în care se aflau cei doi jurnaliști și se mută apoi, cu toții, în ultima cameră a barului, pentru a nu fi deranjaţi de nimeni. Ceva mai târziu, în jurul orei 21.30, la bar a ajuns și judecatorul Răzvan Păștilă, alăturându-li-se celor trei.

Întreaga întâlnire a durat aproximatiov cinci ore, iar discuţiile de la masă sunt şocante. Pe înregistrări se aude cum Alex Costache le spune magistraților: „Bă, măcar luai șpagă… le dădeai lu’ ăia despăgubiri de 30 milioane euro așa (…) să zică mersi că au scăpat de pârnaie!„.