Imagini fabuloase de la o nuntă organizată în Caraș-Severin. Mirii, plimbaţi cu elicopterul de însuşi Romeo Dunca, preşedintele CJ Caraş

Leo Magnatu şi frumoasa Izabela şi-au unit destinele şi nu au făcut-o oricum. A fost cea mai spectaculoasă şi scumpă nuntă a anului în Banat. Mirii s-au bucurat de un spectacol de pomină susţinut de Adrian Minune, Nicolae Guță și Florin Salam, dar şi de o cursă cu elicopterul, la manşa căruia s-a aflat preşedintele Consiliului Judeţean Caraş în persoană.

12 aug. 2022, 17:53

Romeo Dunca s-a deplasat cu elicopterul proprietate personală până la Bocșa, de unde i-a luat pe tinerii însurăţei şi alți câțiva invitați de seamă. A efectuat, apoi, un survol deasupra palatului socrului mare, Petrică de la Bocșa, apoi i-a condus până în fața restaurantului din Reșița unde a fost organizată marea petrecere, relatează expressdebanat.ro

Ţinute de zeci de mii de euro, mașini exclusiviste, mâncăruri şi băuturi alese, manelişti de seamă şi un tort spectaculos înfăţişând un castel asemănător celui în care locuieşte mirele sunt doar câteva dintre lucrurile care au atras atenția. Dar cu siguranţă cea mai mare aroganţă pe care şi-au permis-o tinerii căsătoriţi a fost faptul că elicopterul folosit pe post de taxi a fost pilotat de cel mai important om din judeţ.

Citeşte şi Gigi Becali aruncă bomba despre nunta lui George Simion. Noi detalii despre ce cadou le face mirilor: ”Nu e un efort pentru mine, nu e mare lucru”

Direct el în persoană, Dunca Romeo, multimilionarul, ne plimbă cu elicopterul! Elicopter din ăla mare, cu bani mulți!”, s-a lăudat mirele pe Facebook în timp ce transmitea live experienţa de la înălţime.

Dunca a explicat prezența sa la nuntă prin faptul că o cunoaște pe una din rudele mirilor şi i-ar fi promis acesteia că va participa la această nuntă.

Pe una din rudele mirilor o cunosc de mult timp. Am scăpat cândva o promisiune să fiu alături de tânăra familie la acest eveniment. Sunt președintele tuturor cetățenilor din Caraș-Severin, fie ei romi, maghiari sași sau români. Așadar ce dovadă de egalitate în aprecieri decât să fi alături de o tânără familie la început de drum. Cât despre bani, mai sunt și oameni care fac lucruri neplătiți. Ca de exemplu eu în aceasta situație. Dar, e adevărat, Bocșa și comunitatea de acolo votează din obișnuință și de obicei cu opoziția. Acest moment a fost unul prielnic pentru a arata că eu sunt alături de toți. Chiar dacă în ultimii 2 ani nu țin minte să mai fi fost la nunta nimănui în acest mod”, a explicat președintele Dunca pentru sursa citată.

Citeste si Irina Rimes, pusă pe șotii la nuntă! Ce farsă a putut să le facă mirilor. Au rămas șocați și au crezut că evenimentul lor a fost distrus – VIDEO