Irina Rimes, pusă pe șotii la nuntă! Ce farsă a putut să le facă mirilor. Au rămas șocați și au crezut că evenimentul lor a fost distrus – VIDEO

Irina Rimes e pusă pe șotii. Invitată recent la o nuntă, artista le-a făcut o farsă mirilor și i-a făcut să creadă că tortul a fost scăpat pe jos. Reacțiile nuntașilor, dar și ale mirilor au fost de-a dreptul savuroase.

08 aug. 2022, 15:18
Irina Rimes, pusă pe șotii la nuntă! Ce farsă a putut să le facă mirilor. Au rămas șocați și au crezut că evenimentul lor a fost distrus – VIDEO

Invitată la o nuntă să asigure momentele artistice, Irina Rimes a acceptat cu mare bucurie și s-a asigurat că evenimentul va fi cu adevărat unul memorabil.

Mirii au trăit un adevărat șoc spre finalul petrecerii, când a venit tortul. Toți invitații se adunaseră în jurul lor și începuseră să filmeze momentul special. Ospătarii au intrat cu tortul cu artificii, însă fix când au ajuns în fața tututor s-au împiedicat și au căzut unul lângă altul, cu tot cu tort.

Zâmbetele mirilor și ale tuturor invitaților au pierit instant. Nimeni nu se aștepta la așa ceva. Irina Rimes a filmat tot ce s-a întâmplat, iar reacțiile mirilor au fost absolut savuroase.

După câteva momente în care s-au gândit, probabil, că nunta lor se termină cum nu se poate mai prost, pe la cealaltă intrare a intrat un alt ospătar cu adevăratul tort. Mirii și invitații și-au dat seama apoi că li s-a pregătit o farsă și au continuat să se simtă bine și se bucure de eveniment.

@irinarimesWait for it 😅🎂♬ sunet original – Irina Rimes

Citește și Clip romantic devenit viral pe internet! Cântărețul Harry Styles și-a întrerupt concertul pentru a lăsa un fan să-și ceară iubita de soțieCitește și Cum a distrus un angajat Disneyland o cerere în căsătorie planificată până la cel mai mic detaliu. „Nu ne mai pot da momentul înapoi și e singurul lucru pe care îl vreau”