Imagini fierbinţi cu amanta preşedintelui francez. Actriţa Julie Gayet a apărut complet goală

Julie Gayet se află în aceste zile în centrul unui imens scandal, presa franceză dezvăluind faptul că actriţa, căsătorită şi cu doi copii, are o relaţie cu preşedintele François Hollande. Deşi încearcă să păstreze discreţia, în fiecare zi însă noi detalii despre viaţa sa ies la iveală, unele fiind de-a dreptul picante.

22 ian. 2014, 12:33

Lipsită de inhibiţii , Julie Gayet nu s-a temut niciodată de aparatele foto sau de camerele video, în fața cărora s-a dezbrăcat cu dezinvoltură. Potrivit unica.ro, capturile suprinse din filmele în care a jucat ne-o arată pe actriţă complet dezbrăcată, iar imaginile cu ea în ipostaze fierbinţi ne dezvăluie un corp demn de admirat.

Poate că frumuseţea actriţei sau poate susţinerea cu care l-a înconjurat permanent l-au făcut pe François Hollande să o prefere pe Julie Gayet iubitei lui oficiale Valérie Trierweiler.

Preşedintele francez François Hollande are o relaţie cu actriţa Julie Gayet care durează de doi ani. Potrivit revistei, Closer în ediţia electronică de vineri, care nu a publicat fotografii noi, în pofida faptului că a anunţat acest lucru, presupusa aventură a început în 2012, în timpul campaniei pentru alegerile prezidenţiale.

Revista Closer a dezvăluit relaţia preşedintelui în vârstă de 59 de ani cu actriţa de 41 de ani, în urmă cu aproape două săptămâni. Hollande a evitat, în cursul conferinţei de presă organizate săptămâna trecută la Paris, să comenteze informaţiile despre relaţia amoroasă pe care ar avea-o cu actriţa Julie Gayetşi nu a precizat dacă mai are o relaţie cu Valérie Trierweiler, partenera sa declarată, informează Mediafax.

Vezi şi Fotografie senzaţională cu Francois Hollande. Iubita oficială, amanta şi mama copiilor săi, în aceeaşi poză

Fiecare poate avea probleme în viaţa sa personală. Este şi cazul nostru. Sunt momente dureroase. Problemele private sunt tratate în mod privat, în intimitatea respectării fiecăruia. Nu este nici locul, nici momentul de a face acest lucru acum. Nu voi răspunde la nicio întrebare pe această temă azi. O voi face înainte de întâlnirea pe care o am”, a spus Hollande marţi, referindu-se la vizita oficială pe care o va efectua în Statele Unite pe 11 februarie.