Imagini groaznice! O şoferiţă de 25 de ani cu un BMW seria 3 a murit pe loc după ce s-a înfipt în spatele unui TIR! Nu a franat deloc! Descarcerarea a durat 2 ore

Un grav accident de circulație s-a produs noaptea trecută pe autostrada A1, în apropiere de Margina. O tânără de 25 de ani și-a pierdut viața după ce mașina în care se afla s-a izbit violent de un TIR. Victima a rămas încarcerată în urma impactului şi două ore s-au chinuit echipele de descarcerare să o scoată dintre fiarele contorsionate.

31 oct. 2022, 09:54
Imagini groaznice! O şoferiţă de 25 de ani cu un BMW seria 3 a murit pe loc după ce s-a înfipt în spatele unui TIR! Nu a franat deloc! Descarcerarea a durat 2 ore

O şoferiţă de 25 de ani cu un BMW seria 3 a murit pe loc după ce s-a înfipt în spatele unui TIR. Accidentul s-a petrecut în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 23, pe autostrada A1, în apropiere de Margina, pe sensul de mers spre Arad.

Citeşte şi: Polițiștii au rămas perplecși când au tras pe dreapta un puști drogat la volan. Ce au putut să descopere

TIR-ul transporta schele metalice, iar maşina BMW condusă de tânăra de 25 de ani a intrat în spatele vehiculului. În urma impactului, tânăra a rămas încarcerată, potrivit tion.ro.

Citeşte şi: Accident grav la Moara Vlăsiei cu şapte victime, dintre care cinci copii. VIDEO şi FOTO

Două ore s-au chinuit pompierii să o scoată pe tânăra de 25 ani din maşina intrată sub TIR. Din păcate, fata nu prezenta semne vitale și a fost declarată decedată de către medicul SAJ.

„În urma verificarilor efectuate, politistii au stabilit ca o femeie, în varsta de 25 de ani, a condus un autoturism pe banda 1, dinspre localitatea Margina înspre municipiul Timisoara, iar la un moment dat a intrat în coliziune fata-spate cu un ansamblu rutier, condus de un barbat, în varsta de 42 de ani, care se afla în miscare pe banda 1 de circulatie.

În urma evenimentului a rezultat, din nefericire, decesul femeii, aceasta fiind singura în autoturism.

Conducatorul autotrenului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauza a fost întocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa, cercetarile fiind continuate în vederea stabilirii cauzelor producerii accidentului rutier.”, a transmis IPJ Timis.

Potrivit unor surse citate de România TV, tânăra de 25 de ani ar fi provocat intenționat accidentul. Ea a vrut să-și pună capăt zilelor, după o ceartă cu soțul.