Polițiștii au rămas perplecși când au tras pe dreapta un puști drogat la volan. Ce au putut să descopere

Eveniment grav și totodată, plin de umor. Un băiat prins drogat la volan de polițiști și-a sunat mama să-l scape. Femeia s-a deplasat rapid la fața locului, unde a făcut scandal și a fost depistată la rândul ei că se află sub influența substanțelor halucinogene.

31 oct. 2022, 08:29
Polițiștii au rămas perplecși când au tras pe dreapta un puști drogat la volan. Ce au putut să descopere

Drogurile fac victime pe bandă rulantă în trafic. De aceea, polițiștii efectuează razii periodice, în special în zilele de weekend, când oamenii obișnuiesc să dea petreceri. Unii sunt prinși în „off-side”, chiar în ipostaze ridicole. Este și cazul unui tânăr de 20 de ani din Craiova, dar și a mamei sale, în vârstă de 37 de ani.

Primul depistat drogat la volan a fost puștiul. Acesta a sunat-o rapid pe mama sa, pentru a-i sări în ajutor, dar mare a fost mirarea agenților când au constatat că și femeia, șoferiță, care s-a deplasat la fața locului cu propria mașină, era sub influența substanțelor interzise.

 

Cum s-a petrecut scena de „Cascadorii Râsului”, din Craiova

 

Acum, cei doi craioveni sunt cercetați penal, scrie Craiova Forum. Tânărul a fost tras pe dreapta de polițiști pentru un control de rutină. El a început să facă scandal, iar polițiștii l-au testat cu aparatul Drugtest. În urma acestei proceduri a rezultat că el consumase cannabis.

Tensionat, băiatul a telefonat-o pe mama sa, care s-a deplasat la fața locului, rapid. Același comportament violent l-a avut și femeia, testată anti-drog. La fel ca în cazul fiului, s-a demonstrat că ea consumase droguri, mai exact amfetamină.

Ambii scandalagii au dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe interzise.

Droguri la volan, Craiova / CraiovaForum.ro