Imagini horror din Parcul Herăstrău făcute publice de Dana Budeanu. „Să vă luaţi şi vestele de salvare pă voi la alergare!” FOTO

Dana Budeanu a atras atenția asupra dezastrului din cel mai mare parc din București prin intermediul unor imagini postate pe Facebook. Aleile sparte din Herăstrău nu numai că sunt inestetice, dar reprezintă și un pericol real pentru cei care se plimbă sau aleargă prin acest loc popular.

15 mai 2024, 13:48

Imagini horror din Parcul Herăstrău făcute publice de Dana Budeanu. Imaginile surprinse în Parcul Herăstrău, în special de-a lungul malului lacului, sunt de-a dreptul șocante, asemănându-se cu urmările unui bombardament. Această situație a fost adusă în atenția publicului de-a lungul timpului, inclusiv de presa centrală, care a evidențiat starea precară a parcului în timpul mandatului lui Nicușor Dan. Cu toate acestea, după patru ani la conducerea Primăriei Capitalei, edilul general nu a reușit să remedieze situația din Parcul Herăstrău, care rămâne într-o stare deplorabilă. În ciuda eforturilor administrației locale, parcursul către îmbunătățirea situației pare să fie blocat.

Citeşte şi: Andreea Tonciu dezvăluie cum arată o zi din viaţa ei. „De asta mă iubeşte soţul meu şi nu mă înşeală” VIDEO

În plus, Dana Budeanu a oferit un sfat ironic alegătorilor lui Nicușor Dan, sugerându-le să-și ia vestele de salvare atunci când se plimbă sau aleargă în parc, dat fiind pericolul de pe malul lacului, unde aleile sunt pur și simplu rupte.

„Bravo! Ce parcuri vreţi, mă? Ce, in mascaradă aveaţi voie în parc? Abia aştept să mai organizeze ăştia una şi să fie dreapta la putere şi să mă uit de la bogaţi la voi! PS: Auziţi, mă, ăia de la corporaţie cu lanterne pe cap, să vă luaţi şi vestele de salvare pă voi la alergare! Vreau mult de tot să iasă tot ăştia, să mă răscporească. Pa!”, a scris Dana Budeanu pe Instagram.

Citeşte şi: Mihai Albu, primul interviu după ce a fost diagnosticat cu cancer. Chinurile prin care a trecut după ce descoperit boala VIDEO

Situația din Parcul Herăstrău nu este deloc singulară în peisajul parcurilor bucureștene. Alături de imagini șocante cu ciori hrănindu-se din gunoaiele nestrânse și șobolani care se plimbă nestingheriți pe alei, parcursul recreațional se transformă într-o experiență dezamăgitoare și, uneori, periculoasă pentru vizitatori. Este clar că e nevoie de intervenție imediată pentru a restabili frumusețea și siguranța acestor spații verzi importante pentru comunitate.

Citeşte şi: Alin Oprea dezvăluie după 18 ani motivul destrămării trupei Talisman. L-a desfiinţat pe Tavi Colen: „M-a înjunghiat pe la spate, mi-a furat munca de o viaţă”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dana Budeanu (@danajustlove)