IMAGINI HORROR. Intrare SĂLBATICĂ asupra lui Ianis Hagi. Arbitrul Marcel Bîrsan n-a dat nici măcar fault VIDEO

Sepsi și Viitorul au terminat la egalitate, scor 0-0. Ousmane Viera a avut o intrare extremă de dură asupra lui Ianis Hagi în debutul reprizei secunde, la scorul de 0-0.    

22 feb. 2019, 20:09
IMAGINI HORROR. Intrare SĂLBATICĂ asupra lui Ianis Hagi. Arbitrul Marcel Bîrsan n-a dat nici măcar fault VIDEO

În minutul 48, o minge bâlbâită la mijlocul terenului, în zona neutră, i-a adus față în față pe Ianis Hagi și Viera. Fundașul central al lui Sepsi a avut o intrare dură cu talpa sus, direct pe genunchiul căpitanului Viitorului. Ianis Hagi a rămas prăbușit pe teren, țipând de durere, cu urmele crampoanelor impregnate în piele. Marcel Bîrsan nu a acordat nicio măsură disciplinară, deși Viera era recidivist, fiind al treilea fault dur comis!

SEPSI – VIITORUL 0-0 în etapa a 25-a din Liga 1. Penalty ratat de Tandia. VEZI CLASAMENTUL

Ianis Hagi, a declarat că a avut noroc la faultul foarte dur al lui Ousmane Viera asupra sa, el precizând că ar fi putut suferi o fractură.

„Noi încercăm  să jucăm fotbal şi nici fault nu dă… Să vii să încerci să rupi piciorul… Nici scuze nu mi-a cerut. E lipsă de respect pentru meseria asta. Noroc că n-am avut piciorul pe pământ că dacă îl aveam mi-l rupea şi poate mă lăsam de fotbal. Păcat că lăsăm asemenea jucători să joace în Liga I, un campionat frumos, cu jucători tehnici, care niciodată n-a fost agresiv. Important e că n-am pierdut, i-a văzut Dumnezeu de sus, au ratat acel penalty”, a spus Ianis Hagi.

VIDEO AICI.