IMAGINI IMPRESIONANTE. 20 de MOMENTE UNICE, din ultimii 100 de ani GALERIE FOTO

Trăim într-o perioadă în care totul se mişcă rapid. Suntem bombardaţi cu informaţie la fiecare pas şi lumea se schimbă în jurul nostru. Stăm ore întregi pe Facebook vorbind cu oameni pe care nu îi cunoaştem şi citind lucruri care nu ne interesează, într-o simplă încercare de a ne integra în modern. Cu toate acestea, avem nevoie de mici bule de linişte în care să ne oprim şi să ne uităm în spate. Acest articol oferă un astfel de moment, o adevărată călătorie în timp printre cele mai importante personalităţi şi momente din ultimul secol.

RomaniaTV.net
01 iun. 2014, 14:06

Imaginile de mai sus nu prezintă un top al evenimentelor majore din ultimii 100 de ani deoarece un minut este prea scurt pentru o astfel de călătorie. Chiar şi aşa, ele reuşesc să trezească în fiecare un sentiment de apartenenţă. Suntem oameni şi suntem incredibili. Putem fi buni sau răi, putem schimba lumea sau putem trece prin viaţă fără să facem o diferenţă. În schimb, oamenii şi evenimentele din aceste fotografii inedite au reuşit să modifice prezentul şi ne-au făcut să devenim ceea ce suntem astăzi.

 Citeşte şi ARTĂ cu orice RISCURI. Fotografii aproape IMPOSIBILE şi totuşi cât se poate de REALE

Jack, unul dintre animalele care s-au întors din spaţiu. Primata a fost fotografiată cu un ziar ce are pe prima pagină o ştire despre acest eveniment. Mii de animale nu au fost la fel de norocoase ca şi el.