Imagini impresionante cu Alexia, fata cu brațele replantate după ce-i fuseseră amputate într-un accident. A mers cu prietenii la dans: “Ești o luptătoare așa cum nu credeam că există”

La două luni de la tragicul accident în care Alexia s-a ales cu brațele amputate, dar i-au fost replantate de o echipă medicală la Iași, adolescenta face mari progrese. “Ești o luptătoare așa cum nu credeam că există”, a scris Florin Tudose, tatăl Alexiei.

14 feb. 2023, 09:58
Imagini impresionante cu Alexia, fata cu brațele replantate după ce-i fuseseră amputate într-un accident. A mers cu prietenii la dans: “Ești o luptătoare așa cum nu credeam că există”

Alexia, fata cu brațele replantate după ce-i fuseseră amputate într-un accident la Pașcani, face mari progrese. Medicii sunt optimiști, iar eforturile lor sunt răsplătite.

Citește și: Alexia, fetiţa cu brațele amputate în accidentul de la Pașcani, s-a întors la școală

Micuța cu brațele replantate în mod miraculos de echipa medicală coordonată de dr. Sidonia Susanu a uimit din nou pe toată lumea. Tânăra a fost prezentă alături de colegii la școala de dans. Pentru a putea fi inclusă și Alexia, colegii au pregătit o coregrafie specială.

“Dansul nu are limite, dansul e medicament pentru suflet. Mulțumim Alexia pentru surpriză. Zâmbitoare și plină de viață cum te știm”, au transmis colegii Alexiei, citați de monitorulbt.ro.

“Ar trebui cu toții să învățăm de la tine cum să facem toți, totul mai bine, pentru că tu tot ce faci, faci pentru că așa simți, iar ce simți și cum simți tu să faci tot ce faci, pentru noi ar trebui să fie povață. Ai o putere mult peste a noastră. Ești o luptătoare așa cum nu credeam că există. Te iubim mai mult decât putem noi să știm”, a scris și Florin Tudose, tatăl Alexiei.

Citește și: VIDEO Primele imagini cu Alexia, fata cu mâinile amputate și replantate de medicul supranumit „îngerul copiilor”, după accidentul de la Paşcani

Pe 17 decembrie, noaptea, un autocar cu 35 de persoane la bord s-a răsturnat, în municipiul Paşcani, judeţul Iaşi, 25 de persoane fiind transportate la spital. Cincisprezece dintre pasageri erau adolescenţi. Printre adolescenţii răniţi s-a aflat şi Alexia, care şi-a pierdut în accident ambele braţe.