Imagini impresionante! Doi polițiști au sărit în lacul înghețat pentru a salva viața unui cățel

Doi ofițeri de poliție din Spania au devenit eroi după ce au salvat viața unui cățel.

08 dec. 2021, 19:44
Imagini impresionante! Doi polițiști au sărit în lacul înghețat pentru a salva viața unui cățel

Imagini impresionante! Doi polițiști au sărit în lacul înghețat pentru a salva viața unui cățel

Polițiștii au sărit în lacul înghețat pentru a-l scoate de acolo pe patruped. Și-au scos uniformele și s-au aruncat în lacul înghețat pentru a-l ajuta pe sărmanul câine să iasă de acolo.

Unul dintre ei a folosit o ramură mare de copac pentru a sparge gheața groasă care se formase la suprafața lacului. Cățelul era blocat de ore în șir printre bucățile de gheață din rezervorul din Canfranc, în Aragon, estul Spaniei, înainte ca poliția să fie chemată, conform Metro.

Oamenii legii au reușit să elibereze o potecă pentru ca patrupedul să poată înota înapoi în siguranță. Aceștia l-au ajutat să urce la țărm.

Martorii au rămas impresionați de gestul eroic de care au dat dovadă polițiștii și chiar au scos telefoane mobile ca să filmeze momentul.

Povestea uluitoare a unui cățel adoptat care a devenit erou. A salvat-o pe fetiţa familiei de la moarte

O familie a adoptat un câine în urmă cu şase ani, nebănuind vreun moment în ce fel avea să i se schimbe viaţa cu noul patruped.

Într-o seară, soţii Brousseau au avut parte de şocul vieţii lor. Nu s-au aşteptat niciun moment ca animalul pe care l-au crescut şi îngrijit să fie capabil de o astfel de reacţie.

Câinele Duke a intrat în camera lor şi a început să sară când pe mamă, când pe tată. Era atât de agitat încât a reuşit să-i trezească pe amândoi.

„De obicei, este un câine ascultător. Agitaţia lui mi s-a părut foarte bizară”, a spus Jenna Brousseau.

În acel moment a simţit că ceva rău s-a întâmplat. S-au ţinut după câine şi el i-a dus către camera fiicei lor de doar nouă săptămâni, Micuţa Harper nu mai respira. Jenna a sunat de urgenţă la spital şi a chemat o ambulanţă. Medicii au transportat-o la o unitate mediclaă şi, după zeci de minute de şoc, micuţa a fost salvată.

Datorită patrupedului Duke fetiţa familiei Brousseau trăieşte. Câinele a simţit pericolul şi a făcut tot ce a ţinut de el pentru a-i anunţa pe stăpâni.

„Dacă Duke nu reacţiona în felul acela, ne-am fi culcat la loc. Este câinele perfect! E clar că ne-a fost scris să-l adoptăm”, a spus mama fetiţei.