Povestea uluitoare a căţelului adoptat care a devenit erou. A salvat-o pe fetiţa familiei de la moarte

O familie a adoptat un câine în urmă cu şase ani, nebănuind vreun moment în ce fel avea să i se schimbe viaţa cu noul patruped.

05 dec. 2021, 13:45
Povestea uluitoare a căţelului adoptat care a devenit erou. A salvat-o pe fetiţa familiei de la moarte

Într-o seară, soţii Brousseau au avut parte de şocul vieţii lor. Nu s-au aşteptat niciun moment ca animalul pe care l-au crescut şi îngrijit să fie capabil de o astfel de reacţie.

Câinele Duke a intrat în camera lor şi a început să sară când pe mamă, când pe tată. Era atât de agitat încât a reuşit să-i trezească pe amândoi.

„De obicei, este un câine ascultător. Agitaţia lui mi s-a părut foarte bizară”, a spus Jenna Brousseau.

În acel moment a simţit că ceva rău s-a întâmplat. S-au ţinut după câine şi el i-a dus către camera fiicei lor de doar nouă săptămâni, Micuţa Harper nu mai respira. Jenna a sunat de urgenţă la spital şi a chemat o ambulanţă. Medicii au transportat-o la o unitate mediclaă şi, după zeci de minute de şoc, micuţa a fost salvată.

Datorită patrupedului Duke fetiţa familiei Brousseau trăieşte. Câinele a simţit pericolul şi a făcut tot ce a ţinut de el pentru a-i anunţa pe stăpâni.

„Dacă Duke nu reacţiona în felul acela, ne-am fi culcat la loc. Este câinele perfect! E clar că ne-a fost scris să-l adoptăm”, a spus mama fetiţei.

Citeşte şi „Câinele erou” a salvat viața stăpânei lui care suferea de o boală extrem de rară. Medicii au rămas perplecși. „Simțea când corpul meu avea nevoie de medicamente”