Imagini în premieră de la nunta anului în România. Gigi Becali a aruncat cu bani din darul primit de Teodora de la invitaţi VIDEO

România TV a difuzat imagini fabuloase cu gestul incredibil făcut de Gigi Becali la nunta fiicei celei mari. Acesta a aruncat cu bani din darul primit de Teodora de la invitaţi, după ce a rupt ostentativ plicurile. Gigi a monopolizat un microfon şi a rupt ringul de dans, dar şi ginerele lui Becali s-a dezlănţuit la spartul nunţii.

RomaniaTV.net
27 oct. 2019, 14:46
Imagini în premieră de la nunta anului în România. Gigi Becali a aruncat cu bani din darul primit de Teodora de la invitaţi VIDEO

Gigi Becali s-a distrat de minune şi le-a făcut concurenţă muzicanţilor preferaţi, aromânii de la Pindu, pentru care le-a plătit 20.000 de euro altor miri, pentru ca Teodora să-i aibă la nuntă. În imaginile difuzate în premieră de România TV se observă cum Becali aruncă darul pe lăutari, dar nu pregetă nici să-şi umple buzunarele cu euro, după ce rupe plicurile cu darul.

Nunta anului 2019 a avut loc pe 12 octombrie, la Palatul Snagov. Teodora, fiica cea mare a lui Gigi Becali, s-a căsătorit cu Mihai Mincu, zis și „Prințișoru’ din Dobroești”. Așa cum era de așteptat, nunta a fost una cu mult fast și cu peste 700 de invitați. După ce a cheltuit 500.000 de euro pentru organizarea evenimentului, patronul FCSB a decis să le dea mirilor un cadou incredibil. Acesta ar fi pus 1 milion de euro într-un cont comun pentru ca tinerii să înceapă cu bine căsnicia. În plus, proaspăt căsătoriții au mai strâns din darul de nuntă alţi 700.000 de euro.

Imaginile în premieră de la nunta Teodorei Becali, difuzate de România TV: